Results 1 to 10 of 354
Like Tree422Likes

Thread: Sezona 74 - 13.Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Interesuje me da li je moguće da resetujem tim. Koliko dugo moram ne ulaziti u igru da bi krenuo od prvog levela. Odlučio sam da neću igrati više igru jer je glupa ko qrac ali par prijatelja žele da krenu od početka pa sam i ja htio zajedno sa njima. Tako će barem biti zanimljivije. Prije par mjeseci nisam ulazio oko 2 mjeseca i kada sam ušao vratio sam se na 26 level, dobio 20 tokena nagrade što sam se vratio i par bustera. Pa me zanima da li sam trebao duže da čekam ili je nemoguće resetovati svoj tim?

VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Interesuje me da li je moguće da resetujem tim. Koliko dugo moram ne ulaziti u igru da bi krenuo od prvog levela. Odlučio sam da neću igrati više igru jer je glupa ko qrac ali par prijatelja žele da krenu od početka pa sam i ja htio zajedno sa njima. Tako će barem biti zanimljivije. Prije par mjeseci nisam ulazio oko 2 mjeseca i kada sam ušao vratio sam se na 26 level, dobio 20 tokena nagrade što sam se vratio i par bustera. Pa me zanima da li sam trebao duže da čekam ili je nemoguće resetovati svoj tim?
    Pa možeš uvek da uzmeš tim na prvom levelu, samo izabereš na menadžer tabu... Ne znam samo šta se dešava sa tokenima koje imaš... U svakom slučaju možeš da nakupuješ dresove i grbove...

Sezona 74 - 13.Decembar - Kako vam ide?-50.jpg

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa možeš uvek da uzmeš tim na prvom levelu, samo izabereš na menadžer tabu... Ne znam samo šta se dešava sa tokenima koje imaš... U svakom slučaju možeš da nakupuješ dresove i grbove...

Click image for larger version. 

Name:	50.jpg 
Views:	40 
Size:	88.4 KB 
ID:	59300
    Znam za taj fazon. Ai' bih htio da se sve resetuje. Da krenem od nule. Nivo menadžera, tokeni, dresovi, svee aaaaaaaaaa . Da uletimo svi na isti server i da krenem od 0. Nadam se da si me skontao .

VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Znam za taj fazon. Ai' bih htio da se sve resetuje. Da krenem od nule. Nivo menadžera, tokeni, dresovi, svee aaaaaaaaaa . Da uletimo svi na isti server i da krenem od 0. Nadam se da si me skontao .
    Pa ostaće ti nivo menadžera, dresovi, grbovi... Za tokene, ne znam... A onda ih ti pozoveš u igru i budete na istom serveru, ako nisu pre igrali i već su na drugom serveru...
    munchen likes this.

VIP
    3-0 u gostima za prolaz dalje ukupnim rezultatom 5-1... Novajlije Sieah i Needs su postigli po gol, a golman Aksongur je proglašen igračem utakmice... Juče je Needs dobio ocenu 6.3, a danas je jedan od najboljih, ocena 8.4... Sa'adi je juče bio igrač utakmice, ocena 7.7, a danas je bio najgori u timu, ocena 6.1... Isti protivnik, iste formacije... I sad ja, kao, na osnovu forme treba da menadžerišem ko će da mi igra, a ko ne... a sve se u stvari svede na random...

Sezona 74 - 13.Decembar - Kako vam ide?-49.jpg
    Last edited by Steppenwolf; 12-14-2015 at 10:19 PM.