Results 1 to 10 of 200
Like Tree394Likes

Thread: Sezona 78 - 3.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Odbrana titule u kupu neće biti lagan zadatak, al baš me veseli da će bar neko od nas na forumu u finale najjačeg takmičenja na našem serveru:

Kvalitet timova u završnici, više nisu maksimalno napumpani timovi ali ni ovo nije za potcjenjivanje:

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Odbrana titule u kupu neće biti lagan zadatak, al baš me veseli da će bar neko od nas na forumu u finale najjačeg takmičenja na našem serveru:

Kvalitet timova u završnici, više nisu maksimalno napumpani timovi ali ni ovo nije za potcjenjivanje:
    Vidim ja da je Siniša na'ebo već u polufinalu...
    Top El, MNK Kaskada and Macva FC like this.

VIP
    3-1 u gostima kod 7. na tabeli, koji je bio slabiji samo za 1%... Prvi pratilac se konstantno provlači kroz iglene uši, i dalje 3 boda iza...

Sezona 78 - 3.April - Kako vam ide?-8.jpg
    lespa, Macva FC and Top El like this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post

Bice zanimljivo, ja se nadam dobrim mecevima i neka prodje boljiiii :-)...sto Mesa kaze, bar ce jedan od nas dvojce u finale najaceg kupa.

Idemooooooooooo
    lespa, Top El, MNK Kaskada and 1 others like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО