Ubojiti dvojac Kaskade:
Šteta zbog godina, al dobro da se ponavlja level pa neće gubiti zvijezdu.
Ubojiti dvojac Kaskade:
Šteta zbog godina, al dobro da se ponavlja level pa neće gubiti zvijezdu.
Sutra cetvrtfinale Kupa protiv Bureka, prvu izgubio, nadam se da cu sutra proci iako sam na jobu pa necu moci pratiti.
Uff, dobriiiii. Kaskada, koji je max level u igrici?
Na balkanskom serveru je 55.....
Tako je, jedna liga na 55 levelu samo, pa zbog toga nećemo moći praviti ligu na levelu 56 naredne sezone i zbog toga ćemo da ponavljamo level 55 (pretpostavljam 2 ili 3 lige će biti na 55 levelu). tek nakon te sezone pravimo ligu (ili 2) za 56 level. Moguće čak da budu 3 lige ali jedna sa pola bot timova.
E kad se sjetim vremena u LP i ligi sa Kaskadom, ta rivalstva i motiviranje da budemo jos bolji mi fale Mesa brate, nemam nikog u ligi izuzev Lizards i Scorpion ( ne igra aktivno ) pa mi totalno cudno, a vise nazalost nece biti toga rivalstva jer si prejak za mene...a i nisam 2 mjeseca bio bas aktivan, doduse ni sad nisam nesto ekstra jer nemam neku motivaciju za igrat ovu igru vise, igram je doslovno iz navike niceg vise, nema vise pred sezonu cekat cjelu noc pocetak sezone da kupim igrace, prodam igrace, skidam bustere i tokene prosla su ta vremena nazalost, nemam vise imperativa titula trostrukih, dvostrukih, nabijanja rekorda i ostalog, jednostavno igra me vise ne usrecuje, mozda od nule da krenem sa novim timom vidjet cu do kraja sezone.