Sta ovo steka nemogu na igru vec dva dana samo mi ovo izbacuje jeste imali mozda takvih problema
Sta ovo steka nemogu na igru vec dva dana samo mi ovo izbacuje jeste imali mozda takvih problema
30 udaraca, i na kraju njegov golman igrac utakmice a moj najlosiju ocjenu pokupio i spusim a moji napadaci tek, dovoljno je reci da obrambeni imaju vise zabijenih golova. Nisam dobro ni poceo a vec frustrira ova igra. Gledam mec uzivo i napadac si da loptu 50 metara u for, dodje do mog golmana i on ju ne pokupi nego stoji mirno sljedecih par sekundi dok ovaj ne dotrci i utjera ju a on i dalje stoji...ma mrs
Pozz
ARSLAN sve rusi u prvenstvu 13 0 uz gol razliku 72 3.
U Ligi Sampiona pobjeda u gostima 2 1
Ovdje se vidim malo zaguzvalo al neka jer favorit ne moze uvijek pobjedjivati.
Pozz
Igra je postala goli kurac!!! Juče trolovanje, danas trolovanje, džabe pojačanja, džabe su 2 štopera dobila ocenu 9, džabe je McIntyre dobio 10... Meni samo nije jasno kako je odnos poseda lopte 53% - 47%, ako sam toliko jači plus imam 9% poseda na domaći teren i publiku... Da li to znači da bi protivnik, koji je drastično slabiji i sa 4 veznjaka protiv mojih 5 imao veći posed lopte???
@ wolf
i mene je igrica na oba profila u zadnja tri cetiri dana poprilicno trolovala. Izgleda da kad uvode novine tad se i algoritam poremeti, tako da moramo biti strpljivi. jbg
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
gggggggggggggggggggggggggggggggg
Last edited by Anrija; 05-16-2016 at 09:33 PM.
Liga Tabela:
Ide lagano zasad, imali smo sreće da Glogovica ima kratku klupu i da je baš u medjusobnom okršaju imao duple žute kartone, pa su rezerve morale da uskoče.
Liga Prvaka (grupna faza i završnica):
Jako loš žrijeb, da bi došli do finala treba favorite izbaciti. Ko stigne do finala (Glogovica, Mačva, Kaskada) biće mu lagan protivnik u finalu
Kup završnica:
Opet polufinale protiv Mačve, baš nemamo sreće
Još Becker nije za staro gvožđe, 16 golova sa klupe nije malo
Još jedan "Ole Gunnar Solskjær"