Pobjeda u Kupu 5:0 i slobodno mogu reci da sam u cetvrtfinalu. Decki, sutra igram za prolazak dalje u Ligi prvaka pa bih trebao malu pomoc. Protivnik mi igra 4-5-1 formaciju sa DMC - MC- MC - MR - ML. Dovoljan mi je remi za prolaz a razmisljam kojom formacijom da mu se suprotstavim. Mislio sam napraviti bunker ali to nije moj stil. U timu imam 2 igraca na poziciji DMC, krila, AMC..zapravo sve pozicije osim MR i ML. Uvijek igram sa 5 napadacki usmjerena veznjaka i 3 obrambena ali nisam siguran hoce li proci ovaj put...
Sredio sam ga. Idemo dalje sa prvog mjesta.
U prvoj tekmi pobeda u Ligi prvaka i osvojeno prvo mesto. Na toj tekmi sam izgubio glavnog napadaca za osminu jer je pljunuo igraca.
Cetiri i po sata kasnije, raspad sistema u prvenstvu i cak treci poraz u zadnja cetiri kola te je borba za titulu samo san. Nisam pratio mec, vidim da mi su ostale ukljucene kontre iz postavki za prethodnu tekmu sto ne menja nista te stvarno ne vidim kako opet poraz.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Držimo se još![]()
posto ovde treba da pisemo kako nam ide, e pa na PC u novoj verziji ne ide nikako. Na mojoj ne najnovijoj ali dobroj masini jedna igrica koci i daje poruke sve cesce kako nema dovoljno memorije!?
Znaci, umesto da ovi iz Nordeusa optimizuju aplikaciju, oni najavljuju novine fudbalski savezi.
Sto napisa skoro neko ovde " od Branka do cistacice"...![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Gospodo iz Nordeusa, vi ovaj "totalno napadački" mentalitet možete da okačite mački o rep... Za 3 i po sezone, od pojave nove verzije, nisam dao jedan jedini gol napadajući "totalno"...