Pa evo i ja da prikažem stanje u klubu. Mada mi je ovo drugi nalog, jer je prošli nestao sa fejsbuk nalogom, imao sam dosta i referala i boljih sezona ali nema veze, borimo se dalje. Cilj igre mi je da osvojim trostruku ili triplu krunu

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_11.jpg 
Views:	26 
Size:	89.7 KB 
ID:	67295

Name:	Screenshot_18.jpg 
Size:	36.5 KB 
ID:	67302

Kada sam krenuo sa novim nalogom da igram hteo sam da za što kraće vreme podignem i kvalitet i infrastrukturu.

Name:	arena old.jpg 
Size:	99.0 KB 
ID:	67288

Preprošla sezona mi je za sada najbolja, videćemo kako će se ova završiti, za sada su iste.

Name:	Screenshot_10.jpg 
Size:	90.7 KB 
ID:	67294

Ove sezone sam završio sve izgradnje tako da ne moram više da obraćam pažnju na taj segment, a i biće valjda više priliva od ulaznica, nadam se da nisam džabe ulagao.

Name:	Screenshot_8.jpg 
Size:	101.7 KB 
ID:	67292

Name:	Screenshot_4.jpg 
Size:	95.7 KB 
ID:	67289

Finansijska situacija u klubu je dobra, može se reći i odlična jer ponekad i namerno potrošim više nego što smatram da bi trebao.

Name:	Screenshot_9.jpg 
Size:	92.9 KB 
ID:	67293

Taktiku sam tri puta menjao kroz ovu sezonu čisto zbog varijacije protivnika, mislim da nije dobro igrati samo jednu taktiku jer ste predvidljivi. Ima dosta igrača kao što sam ja koji prate protivnika i nije džabe dve utakmice predodređeno. Svoje greške ili nedostatke možete popraviti ili korigovati u tom drugom meču posmatrajući prošlu statistiku.

Name:	Screenshot_17.jpg 
Size:	96.0 KB 
ID:	67301

Name:	Screenshot_16.jpg 
Size:	97.4 KB 
ID:	67300

Name:	Screenshot_14.jpg 
Size:	96.8 KB 
ID:	67298

Ovaj novi trening sistem je ok, bio bi dosta bolji kada bih ja imao vremena da uvek budem tu kada se igra utakmica i iskoristim silne bonuse,a li dobro.

Name:	Screenshot_6.jpg 
Views:	25 
Size:	81.7 KB 
ID:	67290

Malo sam se smorio zbog izgubljene utakmice na penale, možda sam mogao u ovoj sezoni do te triple krune da sam prisustvovao meču ali dobro, nećemo zakerati sad, ŠBB-KBB.

Name:	Screenshot_13.jpg 
Size:	93.3 KB 
ID:	67297

Name:	Screenshot_12.jpg 
Size:	93.7 KB 
ID:	67296

Name:	Screenshot_15.jpg 
Size:	98.4 KB 
ID:	67299

Eto to bi bilo to od mene, čekamo federacije da se pokrenu pa da se okušamo i tamo, da branimo svoje boje.