53Likes
-
Rookie
Bolje vas našao. Hvala Shadow
-
Kako me nervira kad mi stavi mec bas kad sam ja u skoli ili nisam u kuci, ali sta je tu je, nisam pogledo svoj tim uzivo odavno, mozda je to i dobro jer u ligi nisam izgubio od 15. marta, kad sam izgubio od xoan fc (trenutni lider, 8 bodova prednosti) sa 2:0, od tada par sam dobio bez primjenog gola, vecinu sam dobio u gostima tipa 2:3, 1:2 itd. Zadnjih 5 utakmica u ligi:
Danasnja utakmica:
Nesto kontam, Silwinski (stoper, 29 god, 2*, jos malo pa 3*) dobio status Man of the match a lik (bar po meni) nije zasluzio, jer Himi (napadac) dao 2 gola a ima 33 godine..ali nema veze, bitno je da nisam dobio nijedan karton danas ili povredu ne daj Boze.
Sutra me ocekuje utakmica sezone. Derbi utakmica 17. kola odigrace se u Beogradu, stadion Manchester City F.C., dolazi nam lider xoan fc, Vijetnamac, zivi u Italiji:
ali, svejedno i da pobjedim, tesko da ce on moci napraviti neki kiks do kraja, jer ima 16 pobjeda, tj, neporazen i bez remija..Ali sta je tu je, 3. sezona za redom u LS me ocekuje, jer tesko da cu spasti ispod 4. mjesta.
-
Serbian Forum Moderator
-
Nek mi kaze neko koja je najbolja formacija za top 1leven ... 20-ti sam nivo i ne mogu nikako da pronadjem najbolju formaciju ... Moral mi savrsen i vr. Dobar a gubim od tima iz 10.11.12 lige ... Nek kaze neko dobru formaciju ???
-
Newbie
-
-
Serbian Forum Moderator
Remi u ligi danas. Veliko je pitanje da li ću izboriti mesto koje me vodi u LŠ.
-
Ja da sam na tvom mjestu, mozda bih ubacio jednog DMC-a i amc-a umjesto DML i DMR ali to je samo moje misljenje
-
Serbian Forum Moderator
-
Famous
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...07057744_n.jpg
dam mu 2 gola i onda ekipa stane :O a gol mi je dao tako sto mu je bek 4* na kontru probio moju odbranu...