U utakmici saveza članovi mog saveza nisu mogli da mi daju podršku i njima je moja utakmica bila nedostupna, a da stvar bude gora izgubio sam 3:0 od slabijeg protivnika i igrači su mi gubili mnogo kondicije (sve iste postavke kao i u ostalim utakmicama). Na kraju je stajao rezultat 12:3 za moj savez, sve dok nisu refrešovali igru.
Počele nam utakmice saveza u 21:00, dva sata kasnije lespa sa Ajaxom još uvijek igra. Hahahahahah koji ludjaci
Ima li mesta u nekom savezu?
Kakvo vam je sad ovo smece sa ovim komentarima ?
Kako ste prošli sa savezima?
kako je moguce da me lik pobedi na mom terenu ako imam bolje igrace na svim pozicijama i igramo istu formaciju 4-3-3? inace pobedio me je kuci sa 3:0 a prvu tekmu kod njega sam ja dobio 2:1 i da napomenem 2:1 sam dobio sa igracem manje. jebem ti igru koja prevara
Last edited by Ludi Milojko; 06-15-2016 at 10:54 AM.
NTNK United FA
najgori sam
Turnir 1
Statistika
Tabela Lige
Druga polufinalna utakmica AFC Ajax - IeN, sa kašnjenjem dva dana nakon turnira zavedena je službenim rezultatom 0:0 jer se protivnički tim nije pojavio sa 11 igrača koji mogu da nastupaju (zar ne bi trebalo 3:0) i čak ni taj 1 bod nam nigdje nije uknjižen i zapravo izgleda da u NORDEUSU nisu predvidili jednu takvu situaciju