Mora da bude zanimljivo nije fora da izdominiraš
Kup - Polufnale, Utakmica 2
Ispali smo u polufinalu kupa ukupnim rezultatom 6:5, direktan crveni karton i penal u 38. minutu su direktna posljedica načina igre i prevaga na suprotnu stranu. Jednostavno sa igračem manje bolje nismo mogli i moramo biti zadovoljni jer smo bili blizu prolaska. Idemooooooo dalje uzdignute glave . Čeka nas revanš polufinala Lige Prvaka.
Liga Šampiona - Polufinale, Utakmica 2
Sudija nam nije bio naklonjen. U 5 min protivnički igrač Cetrini lomi glavnog napadača Spathisa (307Q) i dobija samo usmenu opomenu. Primoran sam najkvalitetnijeg igrača i najboljeg asistenta zamijeniti sa igračem za 6Q slabijim. U 15 min još jedan oštar start i žuti karton za protivnika i slobodan udarac za Kweuke, srećom bez ozljede. Gil koristi ubačaj Kweuke i zabija glavom za vodjstvo od 1:0. Isti igrač 5 minuta kasnije povlači protivničkog igrača u šesnaestercu i dobija direktan crveni karton i penal za protivnički tim. Sa igračem manje fokusiramo se na odbranu i igramo sa 1 napadačem. Protivnik počinje da pritišće žestoko ali odbrana je na visokom zadatku. U 32 minuti naš MC Acosta Cabrera nema kome da doda loptu i odlučuje se za dalekometni šut i pogadja. Protivnik je imao neki BUG i nije mu igra registrovala taj gol. Protivnički igrač Cetrini u 69 minuti konačno dobija žuti karton nakon nekoliko opomena od strane sudije (zaslužio je i crveni nakon prekršaja u 5 minuti). Isti igrač zabija u 80 minuti za rezultat 2:1 ali protivnik zbog navedenog BUG-a misli da je 1:1 i očekuje produžetke. 90 minuta KRAJ i prolazak u finale konačnim rezultatom 3:2. Prijatelju više sreće drugi put
Idemoooooo u finaleeeeee
Neocekivano laka pobeda u finalu Kupa i dupla kruna u ne bas cestoj kombinaciji bar za mene. Zanimljivo, na pocetku sezone sam batalio promenu formacije prema protivniku vec sam celu sezonu igrao standardnu 4-4-2 formaciju i istih 11 igraca je igralo sva tri takmicenja sa max bonusom. Kao posledica toga, trosilo se malo vise crvenih i pogotovo zelenih kofera, ali ispalo je dobro na kraju. :-)
Wolf, hvala na podrsci u finalu Kupa!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Koliko je ovaj Random odvratan, posebno sad u savezima, rasturimo ih kod kuce i onda izgubimo sve kod njih i igramo za 3 mesto.
Povraca mi se...
Osvojena LŠ:
Takođe i liga: