☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
Last edited by Shadow; 06-26-2016 at 07:50 AM.
Nije loša prošla sezona, zanimljiva, samo da savezi manje baguju i sledeća će biti još bolja:
Čestitke Siniši na TRIPLI, i svima ostalima na trofejima. Još više da osvojimo ove sezone
A sad da stavim pregled sezone ovdje pošto sam zakasnio u sezonu 80
Liga Tabela (L55 S57):
Travnik je pao, legenda se povlači sa igre (pretpostavljam). Pojedinci se nisu iskazali u ovoj sezoni, slabo izdanje za Kweuke, Spathis i Gil koji su sezonu ranije dominirali.
Liga Prvaka:
Nakon razočarenja zbog poraza u jednoj utakmici saveza zaboravio sam na vrijeme odigravanja finala, koliko sam vidio po statistici bilo je baš nezanimljivo. I da sam pratio malo šta bih mogao promijeniti, momci su držali rezultat 0:0 do 75 minute ali u napadu nisu ništa uspjevali. Ovo je za moj tim sigurno jedna od najneefikasnijih sezona.
Kup:
Ekipa i Statistika:
Svi koji su igrali upisali su se u strijelce (osim golmana).
Last edited by MNK Kaskada; 06-26-2016 at 05:30 PM.
Moj klub AC. Milan je prodat kinezima i sada je preimenovan i dobio je novi imidz.
Na moju inicijativu klub je dobio novo ime a to je FK Sremac! Iz prostog razloga sto se klub iz mog sela u kojem sam nekada ziveo (Dobrinci) tako zvao!
Takodje dobijamo novi i veci stadion, koji ce se zvati "Dudara" zbog brojnih dudova koji okruzuju stadion, i sluze da se izvalite pod njih i popijete mnogo piva...
Takodje tu je novi grb i novi dresovi! Srecno svima! Idemoooooooooooooo
Nova sezona pocela neocekivano dobro 2-2 u Kupu protiv dosta jaceg, nije lose
Koristit cemo 2 formacije kao prioritet ove sezone
Dovedeno 4 nova igraca
FORMACIJE
POJACANJA
Prva tri dovedena iz momcadi MNK Kaskada, hvala Mesa, dok smo Pjacu kupili za 3 tokena
Ove sezone ne igramo LP pa cemo skupljat kofere koliko budemo mogli, cilj je proci level nista vise
SRETNO SVIMA
Imal' neko da mu treba igrač u savezu?
Ja i moja klika imamo savez "Dekintirani menadzeri" pa mozes uci ako zelis, ima nas 4-ica i svi redovno igramo
Moj je pun inace kodnog imena Kiseli kupus logicki
Istina je da smo trenutno slabi, jer je juce napravljen savez i timovi su nam krs, ali bice velikog napretka uskoro... Uvek si dobrodosao...