Results 1 to 10 of 86
Like Tree83Likes

Thread: Sezona 84 - 18. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Level 47. Trajno obrisao nalog! Debil od moderatora ne može da shvati prostoproširenu rečenicu! Tri puta ga pitam i tri puta čovek ne konta! Svojom bahatošću i svojim ponašanjem doveli su do toga da je većina igrača koja je s njima bila od samog početka ove igre istu napustila. Đalović, Kasapin, Ćodo, Vojvodić i mnoštvo drugih igrača napustili su TE jer nisu mogli debilima moderatorima da objasne neke opšte stvari. Na moje pitanje zašto ste moju ekipu koja je level 47 stavili u LŠ sa ekipama koje su level 48, evo šta je debil (Nenad) odgovorio!!!

Hvala ti što si nam pisao.
    Moguće je da nivoi MENADŽERA između timova u Ligi Šampiona budu različiti, ali to nema uticaja na ukupne šanse za pobedu. Nivoi KLUBOVA svih takmičara mogu da budu različiti jer Liga Šampiona nije obična liga (kao što samo ime kaže), već tamo mogu da se takmiče samo naj bolji timovi koji su se kvalifikovali za takvu vrstu takmičenja.
    U Ligi Šampiona, ne mogu da se takmiče većina menadžera, jer nisu još spremni za to. Zbog toga smo napravili takav sistem igre (kao i u realnom fudbalu), jer i dan danas svi timovi širom sveta maštaju kako bi dostigli taj vrhunac, da se takmiče u Ligi Šampiona.

Izvinite, a kakve veze ima ovaj odgovor sa mojim pitanjem? Zašto se u LŠ ne takmičim sa hiljadama menadžera koji su level 47? Zašto ste me stavili sa levelom 48 u LŠ i u Kupu (kup već 10 sezona igram sa jačim protivnicima)?

Hvala ti što si nam opet pisao.

Kao što smo rekli u predhodnoj poruci, u Ligi Šampiona, ne mogu da se takmiče većina menadžera, jer nisu još spremni za to. Zbog toga smo napravili takav sistem igre (kao i u realnom fudbalu), jer i dan danas svi timovi širom sveta maštaju kako bi dostigli taj vrhunac, da se takmiče u Ligi Šampiona.
    I isto tako, vezano i za Kup i za Ligu Šampiona, moguće je da nivoi MENADŽERA između timova u Ligi Šampiona budu različiti, ali to nema uticaja na ukupne šanse za pobedu. Nivoi KLUBOVA svih takmičara mogu da budu različiti jer Liga Šampiona nije obična liga (kao što samo ime kaže), već tamo mogu da se takmiče samo naj bolji timovi koji su se kvalifikovali za takvu vrstu takmičenja.

Nadamo se da smo objasnili.

Pozdrav

P.S. Objasnite svom debilčiću da se "naj bolji" piše zajedno (najbolji).

I slobodno mi se napasite guznih dlaka baš k'o zeko kelerabe!

Zbogom!
    Albator1 and Steppenwolf like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pisao sam Supportu kako nam je Transfer Lista očajna i da ako tako ostane da niko neće ni kupovati igrače, a on meni kaže da mi menadžeri medjusobno jedni drugima treba da prodajemo igrače. Ma stvarno, ima nas 14 na mom levelu. Koje igrače da prodajemo jedni drugima, one koje smo kupili sa Transfer Liste, istrenirali na 5* i onda da ih stavljamo na aukciju. Niko nije toliko lud. Sve kontam da me dečko sa Supporta nije shvatio ili je umoran pa samo puca klasične odgovore kad ga neko nešto upita (bez obzira na level onog koji ga pita). Evo i mog problema i razloga zašto već 10 sezona igram skoro sa istim timom:

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ništa ne stižem da ispratim. Žao mi je druže što sam ti slaba konkurencija zadnje 2 sezone

Idemoooooooo

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Još jedna utakmica u kojoj napadači ne daju golove, ako ovako nastave biće zlo

Spathis indisponiran jer još nije postigao gol u novoj sezoni i samo žute kartone sakuplja, a ni Gil nije ništa bolji (1 gol u 6 utakmica) iako najbolji strijelac u ligi prošle sezone.

Apprentice Najdox's Avatar
    @MNK Kaskada

Što se tiče transfer liste, zar na vašem nivou nema igrača koji budu "programski" postavljeni na transfer listu u ranim jutarnjim satima?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    @MNK Kaskada

Što se tiče transfer liste, zar na vašem nivou nema igrača koji budu "programski" postavljeni na transfer listu u ranim jutarnjim satima?
    Misliš na Nordgene, takve samo i imamo (od 3*), ali nisu tako dobri kao ranije (imaju pogrešne specijalnosti i nemaju duple pozicije). Cijeli dan su takvi, ujutro ili u podne - svejedno. Uglavnom oni nordgeni koji imaju specijalnost ili duplu poziciju ne napreduju dobro, stalno igru mijenjaju da što više kofera trošimo. Sad uvode i Super Ligu a Kup ostaje i dalje, a to znači da ćemo još više kofera da trošimo.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ne pamtim kad sam zadnji put imao tri uzastopna poraza u Ligi. I dalje ne pratim utakmice, svejedno mi je kako ću da završim kad nemogu do titule. Štedimo kofere.

Bez postignutog gola još uvijek, a prošle sezone moja dva napadača su bili najbolji strijelac i najbolji asistent Lige.

Rookie Albator1's Avatar
    Kako ce mi ici kad me banda stavlja u kup sa ekipama po 3 lvl iznad, a ovamo kao uvode izmjene da ne bi bilo muljanja sa registrovanjem igraca, pa kao gledaju najboljih 14. Nidje veze. Nema sanse da prodjem pretkolo u kupu. Jednom bio u 1/4 finalu ostalo pretkola, kvalifikacije i play off. Djubrad. A na drugom profilu koji ni ne obilazim (od kako su prosirili igru) ladno osvajam titulu i kup. Bez icega. Ni kriv, ni duzan. Bez tokena, bez ijednog kofercica,bez kupovine igraca, bez setapovanja formacije i taktike. Pa dokle majku vam j....Dokle.
    Najdox likes this.