Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    TR faktor = vrijednost/plata (vrijednost igrača podijeljena sa platom) ;-)
    Što veći TR faktor to bi trebalo bolje da napreduje, samo što se to stalno mijenja (vrijednost/plata), nekad je bilo jasnije. Kod mene svi imaju isti vrijednost i istu platu, pa jedino mogu na staroj verziji da uočim kako napreduju. Sa svakom dobijenom zvjezdicom napredak se smanjuje za 20%.
    E hvala puno
    Reci mi samo jos kako gledas na staroj ferziji?
    Kod mene igram na novoj ali kad odem kod strica njemu podrzava samo staru verziju
    pa bi mogao tamo da proverim u krajnjem slucaju

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    E hvala puno
    Reci mi samo jos kako gledas na staroj ferziji?
    Kod mene igram na novoj ali kad odem kod strica njemu podrzava samo staru verziju
    pa bi mogao tamo da proverim u krajnjem slucaju
    Nismo se razumjeli. Na novoj verziji nikako neznam (novu verziju igram sa mobitela, treniram na staru verziju sa kompa). Na staroj verziji samo kad im uradim 3-4 trening utakmice normal intenziteta. Kupio sam par nordgena 3* pa se dvoumim da li da ih treniram ili da čekam narednu sezonu. Uradio sam 1 trening i odmah sam se razočarao.

Kahveci prosječan talent, ostali su smeće. Možda sam trebao još par puta pokušati, ali neda mi se. Računaj da sa svakom dobijenom zvjezdicom 20% slabije napreduju, pa ti kad kupiš 5* igrača računaj sebi, ja već dugo nisam trenirao igrače (jednom ih istrenirao i samo ih održavam, vidi kako su stari )

Imam jednu staru sliku koja objašnjava mnogo

Ovaj mi golman još uvijek igra (rekorder po broju odigranih utakmica - 466)

Addicted
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nismo se razumjeli. Na novoj verziji nikako neznam (novu verziju igram sa mobitela, treniram na staru verziju sa kompa). Na staroj verziji samo kad im uradim 3-4 trening utakmice normal intenziteta. Kupio sam par nordgena 3* pa se dvoumim da li da ih treniram ili da čekam narednu sezonu. Uradio sam 1 trening i odmah sam se razočarao.

Kahveci prosječan talent, ostali su smeće. Možda sam trebao još par puta pokušati, ali neda mi se. Računaj da sa svakom dobijenom zvjezdicom 20% slabije napreduju, pa ti kad kupiš 5* igrača računaj sebi, ja već dugo nisam trenirao igrače (jednom ih istrenirao i samo ih održavam, vidi kako su stari )

Imam jednu staru sliku koja objašnjava mnogo

Ovaj mi golman još uvijek igra (rekorder po broju odigranih utakmica - 466)
    Aha,kapiram,hvala jos jednom D
    MNK Kaskada and Macva FC like this.