Haha msm da je bolje za Sinišu što nisi sa njim.
Haha msm da je bolje za Sinišu što nisi sa njim.
Dupla za Celtic, kup i LŠ, jedva... Vodili smo 2-0 do 80. minuta, a onda u 5 minuta 2-2... Na poluvremenu izbacim napadača, ubacim još jednog veznjaka i ovaj dobije žuti posle par minuta... Momentalno sam ga šutnuo napolje... Ubacim drugog veznjaka, a ovaj još gori... i on dobije žuti i direktni je krivac bar za jedan, ako ne i oba primljena gola... Sva 3 igrača koja sam ubacio su odigrali loše... Na sreću, Niedda je uvalio 3. gol u produžetku...
![]()
Bio je to drugi poraz Partizana, tek četvrti u poslednje 3 sezone...
Partizanov maksimalni domet ove sezone u NL
je mesto vice sampiona...
Protivnik je izveo malo jaci sastav od mog
obojica smo pratili utakmicu ali on je imao cak 6 navijaca...
u prvom poluvremenu moj tim nesto bolji,sa manjim posedom ali vise sansi za gol
drugo poluvreme obrnuto...
Partizan prima gol u 1. minutu produzetaka...Tu idem na sve ili nista,fokusiram se iskljucivo na napad
sto protivnik koristi i daje gol iz kontre...
Svakako zasluzena pobeda...
To je to,iza mene sezona bez nekih uspeha 2. mesto u NL a u ligi cu biti 2. 3. ili 4. videcemo jos
Sl sezone igram samo LS/NL pa dokle doguram a posvecujem se kupovini i treniranju igraca
![]()
E to ti je Nordeusova "realističnost"... Igra se finale, a igrač nije dovoljno motivisan... Pa kad je ako nije sad...
Jbg,vise sam prestao da se nerviram oko takvih stvari...
Krivo mi je sto nisam uzeo trofej NL,popravio bi utisak ove sezone
a i nastavio bi se lep niz trofeja ali ajde sta je tu je...
Sl sezone gadjam 3. mesto u grupi LS pa cu opet da pokusam
pa dokle stignem,ko sto sam rekao,primarni cilj je kupiti i utrenirati
igrace,bilo bi lepo da osvojim NL da bi i naredne sezone igrao
LS posto planiram da ostanem u istoj ligi naredne sezone![]()
Ma moral je teška zajebancija, nema veze ni sa čim... Sad sam imao utakmicu protiv prvog na tabeli, namerno golmanu i napadaču nakucao moral na maksimum, iako im je samo malo falilo... Golman nijednu odbranu nije imao, primio je 2 gola iz prva 2 šuta... Napadač je prebacio gol posle kornera, posle centaršuta sa krila i kontru je čak uspeo da prebaci gol... A da sam dobio, kao što je trebalo, jer su svi parametr bili u moju korist, DUPLO, sada bih bio prvi sa dva boda prednosti... Ali Nordeus celu sezonu protežira taj tim, koji 2 dana pre kraja sezone nije ni na 100%, pregledao sam mu sve utakmice i na 70% se provukao... Pa pogledaj mu sada ocene... Prvi gol, opet posle kornera, daje krilo, a korner izvodi DC... Krilo 178 cm, igra glavom na 70%, DC centaršut na 70%... Pa ti sad vidi ozbiljnost ove igre...
![]()