Mi smo na najvišem levelu pa moramo tako. Tebi nije ni potrebno, ja danas izvučen u lakšu ligu a opet su svi 95-115%. Kad nas opet stave u samo jednu ligu biće teško. Ja sam imao tim na 150% i opet ništa od triple jer su Glogovica i Travnik bili tad na 160%, kasnije mi igrači ostarili i mogao sam ih samo održavati na 130-140%. Al nije toliko razlika u kvalitetu bitna, nekad je dobra forma ključna. Ti bi trebao samo da paziš da ne potrošiš tokene na rundama već da kupuješ igrače rano ujutru ili kasno naveče. Ako sezona krene loše tankiraj sezonu. Napravi si rezervni profil pa dok na glavnom ne ide igraj na drugom i obratno. Ja sam sezonama igrao sa 35 tokena, svake sezone sam mijenjao skoro cijeli prvi tim, zato ni nemam neke stare dresove ni grbove već sam 40 sezona igrao sa istom garniturom. Samo promocija i liga bar svake druge sezone, igrao sam sa drugarima pa nije ni to baš bilo lako.
Ja sve sto skupim u danu odma potrosim nema stednje ni cuvanja samo udri, imao sa prije zalihu pa neznas kako potrosit i na koga pa onda 2-3 napucam na 8-9* ostali skauti jebes to, treba znat izbalansirat ekipu djabe nekom sve 7-8* igraci kad nije ukomponirano...djabe kad nema simfonije
Nova Liga i nazalost sve anonimusi u njoj. Steta, prosla sezona je bila veoma zanimljiva sa 3-4 prijatelja i nekoliko menadzera koji dosta ulazu u ekipu, aktivni na aukcijama i taman kad sam pomislio da sam dobio ekipu za nadmetanje na duzi period, Nordeus je umesao prste. samo oni znaju koji kriterijum koriste kad prave Ligu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Držim uklizavanje na lagano celu utakmicu i popijem 2 žuta i crveni... Protivnik hrpu igrača sa 4* i izgubim u ligi prvi put posle 3 sezone... Nordeuse .... ..
Ja sve vise razmisljam da iskljucim tu glupost...
vodim tipa 5:0 on mi javlja da je protivnicka odbrana nadigrala moje napadace
vodim 6:0 on mi kaze da treba da se fokusiram na odbranu da ne bi doslo do iznenadjenja
protivnik me ubija od zivota on mi izbacuje ''jos samo malo gol je blizu'' nigde veze haha
Prije nekoliko minuta sam gledao malo timove i igrace i uopci nesto sto prije nisam...masa menagera ima igrace kojima su osobine sljedece primjer
Obrana 210
Napad 205
P/F 220
Obrambeni igraci
Obrana 200
Napad 213
P/F 220
Napadaci
Dakle zakljucak je da sve vise igtaca ima sa dosta jacim i vecim skilom psiho fitike od ostalih skilova
Kako je kod vas