A kad treniras ides 30 20 10 ili?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
A kad treniras ides 30 20 10 ili?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Ma nema to veze koliko igrač ima kondicije na početku treninga, sa tim da li će dobiti manje ili više % progresa... A što se tiče toga da li je bolje sa 2 ili 3 crte trenirati na staroj verziji, uvek je bolje sa 2... Sa duplo više klikova, za istu potrošenu kondiciju, na 2 crte, dugoročno ima tendenciju da prosek ukupnog treninga bude bliže srednjoj vrednosti...
Zanima me da l smo se dobro razumeli...
Sastavio sam trening i poceo da treniram igraca...
Igrac je imao 100% snage,svaki trening je skidao u proseku 12.5% pa mu je tako trebalo u proseku 4 treninga da se snaga spusti na 50%
pa ja uzmem i vratim je na oko 90 ili vise...Znaci posle svaka 4 treninga potrosim 3 zelena...traninga sam uradio 20 znaci zelenih sam potrosio
15 a on je napredovao do 196...Kapiram da je onda u pitanju talentovan igrac? Msm ako si rekao da ga zadrzim ako ne predje 23 zelena
Nisam ja kompetentan da pričam o treniranju jer 12 sezona igram sa istim timom. Zadnji put sam istrenirao 2 stopera prije 6-7 sezona.
Sad vidim blokirali su zadnji legalni način za skidanje kofera preko browsera Puffin, a već ranije sam bkokiran za skidanje tokena. Dok potrošim ovo što sam skupio onda prestajem igrat.
Stežu pajseri.