Page 9 of 59 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Neznam, mogu samo da pretpostavim. Jednog istog igrača kad treniram sa 90% kondicije i sa 40% kondicije nije isti napredak (bolji je napredak sa odmornijim igračem) pa ja na svaka 2 treninga dodam kofer ili 2. Sa 3 crte troši više kondicije pa se odgovor na pitanje "zašto bolje napreduje na 2 crte" može intuitivno shvatiti ali malo teže objasniti

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Neznam, mogu samo da pretpostavim. Jednog istog igrača kad treniram sa 90% kondicije i sa 40% kondicije nije isti napredak (bolji je napredak sa odmornijim igračem) pa ja na svaka 2 treninga dodam kofer ili 2. Sa 3 crte troši više kondicije pa se odgovor na pitanje "zašto bolje napreduje na 2 crte" može intuitivno shvatiti ali malo teže objasniti
    Ma nema to veze koliko igrač ima kondicije na početku treninga, sa tim da li će dobiti manje ili više % progresa... A što se tiče toga da li je bolje sa 2 ili 3 crte trenirati na staroj verziji, uvek je bolje sa 2... Sa duplo više klikova, za istu potrošenu kondiciju, na 2 crte, dugoročno ima tendenciju da prosek ukupnog treninga bude bliže srednjoj vrednosti...

VIP
    Napokon da dobijem utakmicu gde imam manje šuteva u okvir...

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1bbb.jpg
    Shadow likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Trenirao sam ja i na 2 i na 3 crte, i jasno se primjeti razlika u koferima. Mada to i nije neka razlika pa kad mi se žuri onda i ja treniram na 3 crte. Još jedna je prednost treniranja sa 2 crte na staroj verziji - manja mogućnost ozljeda.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    A kad treniras ides 30 20 10 ili?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    A kad treniras ides 30 20 10 ili?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
    Da idem sa sva 3 treninga (istezanje, kardio i trening utakmica). Kad krećem od 0% napretka skila sa trening utakmicom pa mi to napuni na oko 60-70% poslije toga udarim trening kardio da bi napunio skil, ako ne uspije onda udarim i istezanje. Neznam kako kome, al meni lakše puni skil tako nego 2 trening utakmice jer kad mi prebacuje na naredni skil kao da slabije puni. Neznam, možda griješim, probaj i ti pa javi.

Meni skroz sporo puni levele treninga na novoj verziji, tek sam 62 level. Jest da sam mjesec ili dva kasnio sa novom verzijom i nisam trenirao mnogo igrače na novoj verziji. Jel ima kakvog efekta odabir vježbi na to?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Da idem sa sva 3 treninga (istezanje, kardio i trening utakmica). Kad krećem od 0% napretka skila sa trening utakmicom pa mi to napuni na oko 60-70% poslije toga udarim trening kardio da bi napunio skil, ako ne uspije onda udarim i istezanje. Neznam kako kome, al meni lakše puni skil tako nego 2 trening utakmice jer kad mi prebacuje na naredni skil kao da slabije puni. Neznam, možda griješim, probaj i ti pa javi.

Meni skroz sporo puni levele treninga na novoj verziji, tek sam 62 level. Jest da sam mjesec ili dva kasnio sa novom verzijom i nisam trenirao mnogo igrače na novoj verziji. Jel ima kakvog efekta odabir vježbi na to?
    Ja sam liga/menadžer nivo 11 i 82. nivo treninga. Još 1250 do 83. Kada treniram samo 1 ili 2 igrača, vrlo malo % dobijaju. Probao sam i jak trening (16+) i srednji (9-12) i slabi (6-9).
    Kada usere, dobije igrač možda ukupno 3% različitih sposobnosti. Retko obojica.
    Kada mu treniram specijalnost, e onda ide 95% poboljšanja u to i traje celu skoro celu sezonu.
    Takav je bar moj utisak.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    MNK Kaskada likes this.

VIP
    Kike Pindado i Janick Garrivier su napustili Partizan... Pindado je osvojio 17 trofeja sa klubom, a Garrivier 11...

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1c.pngSezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1cc.png

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nisam ja kompetentan da pričam o treniranju jer 12 sezona igram sa istim timom. Zadnji put sam istrenirao 2 stopera prije 6-7 sezona.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Sad vidim blokirali su zadnji legalni način za skidanje kofera preko browsera Puffin, a već ranije sam bkokiran za skidanje tokena. Dok potrošim ovo što sam skupio onda prestajem igrat.

Page 9 of 59 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast