Mario Metz odlazi,za Partizan je odigrao 57 utakmica i postigao 26 golova
Doveden je pre dve sezone kao pojacanje za LS,ocekivanja je opravdao
a najvazniji gol u dresu Partizana je dao upravo u finalu LS za pobedu od 1:0 i prvi ovaj trofej u istoriji Partizana
Sobzirom na godine (30) i pocetnu cenu transfera (100m) veoma sam zadovoljan krajnjom cifrom
Mislis da su bolji rezultati sa dve crte? probacu i uporediti rezultate. Da, trebao bih da koristim novu verziju pogotovo vezbe koje imaju globus. Macva je uradio dobru stvar jer je odmah kad su izasli treninzi na novoj verziji gruvao trening i relativno brzo stigao do 96 nivoa, dakle sve vezbe i bas dugo ima ful efekat kad radi trening. Ja i dalje volim da radim treniranje nekoliko talentovanih igraca preko stare verzije tako da sam na novoj verziji tek na 82 nivou i ko zna kada cu doci do 96 nivoa. Neke vezbe koje koristim kao sto je video analiza i slicne imaju samo dve crte pa tu gubim dodatne efekte od treninga.
Ne znam, nikad se nisam navikao na novi sistem treninga vec samo radim treninge da dodjem do 8% bonusa za sve vezbe. Zato mi igraci i imaju dibalans kad su u pitanju osobine pa skil poeni vise idu na F/M nego na ostale. Mrzi me da to proucim malo detaljnije da budem iskren.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jedna prijateljska sa HAKER-om. Pređe u naredni level i odmah 12 igrača na 10*. Ima li smisla prijavljivati ovakve slučajeve. On ovaj tim sigurno nije napravio gledajući video za kofere.
Usporedbe radi, moji i njegovi (ove sezone smo isti level):
Zbog ovakvih međeda hakera na kraju ćemo morati bataliti saveze, već smo imali tu čast da sretnemo neke. Izvrše posudbu svojih igrača sa klupe i nemože im niko ništa, eeeeee koje sranje NORDEUSE
i treba ih prijaviti. mi gledamo klipove svaki dan i ulozimo u ekipu sto stvarno znaci ali to je dozvoljeno, ali ovo sa ful ekipom tj. svi 10*, tri pozicije itd. itd. treba prijaviti.
Ja svaki dan ulazem vreme, energiju da bi u toku sezone celu ekipu podigao za jednu zvezdicu i to ako su mladi igraci. A oni frajeri u roku od dva tri dana naprave ovako nesto. A u kurac bas me nervira ovo sto vidim. Za sada nisam imao kontakta sa ovako necim samo sa menadzerima koji rade isto sto i ja, ali ako se pojave i kod mene, prijavicu ih odmah a ako ih Nordeus ne ukloni onda cu bataliti t11.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522