Cairo Passos dobija 5. crveni karton u karijeri... Voli čovek da pije direktne crvene kartone, to je strašno...
Cairo Passos dobija 5. crveni karton u karijeri... Voli čovek da pije direktne crvene kartone, to je strašno...
Evo moja dva pojačanja za sada
Skautov očigledno
A ovom biseru sam juče iscedio poslednji atom snage da dobije 6* jer mu je malo trebalo i dobio je
Borba u kupu se nastavlja:
FK CZ zamalo od gotovog da bude veresija.
Delije rutinski....
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Jedino pojacanje
Cup...jedva prosli dalje, prvu pukli u gostima 2-0 ali na La Bomboneri smo to premasili i slavili 3-0 tako da se obrana titule nastavlja
Sljedeci protivnik u Cupu
U CL mi u grupi Los Galacticos kojeg sam pobjedio u finalu Cupa, sutra s njim otvaram sezonu u tom natjecanju, a za ligu cemo vidjet
Momci svima sretno u ovoj sezoni
Malo sam radio trening najnovije pridoslice napadaca 18 godina na staroj verziji. Uradio sam tri vrste treninga da uporedim koji je trening najbolji i ispada da se najbolji rezultati dobijaju sa vezbom "istezanje". Ali su velike oscilacije u progresu jer sam imao rezultate recimo progres 141 sa gubitkom kondicije 15% ali i progres od samo 63 sa istim procentom gubitka kondicije. Da li je mozda bolje raditi treninge iskljucivo preko nove verzije, mozda nema ovakvih oscilacija plus sto postoje bonusi ako vezba ima zadnji nivo tj. onaj globus?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Probaj to isto da radiš na 2 crtice... Na novoj verziji dobijaš +30% na globus, na istezanju bi umesto 45% imao 59%, plus na samo one atribute koje izabereš... Ovo 141% bi bilo 183%...
Ovako ja zamišljam moj stadion koji imam sad u TE
Sent from my iPad using Tapatalk