Page 10 of 59 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Sad vidim blokirali su zadnji legalni način za skidanje kofera preko browsera Puffin, a već ranije sam bkokiran za skidanje tokena. Dok potrošim ovo što sam skupio onda prestajem igrat.
    Mesa priblizio sam ti se i sad odjednom vatas alibije oko prestanka, malo te strah Boce Juniors

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Mesa priblizio sam ti se i sad odjednom vatas alibije oko prestanka, malo te strah Boce Juniors
    Opravdani strah
    http://www.youtube.com/watch?v=sPTVZ...e_gdata_player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    E to su bili dani
    MNK Kaskada likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Stežu pajseri.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Potpuna dominacija. Gde smo u ligi stali prošle sezone, tu smo ove i nastavili.
    Po jačini, ne bi trebalo biti problema za 1. mesto.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Addicted
    Ljudi kako vi uopste stojite sa tokenima,kofercicima,novcem?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Ljudi kako vi uopste stojite sa tokenima,kofercicima,novcem?
    Hahaha to je tajna. Plavih kofera uvijek manjka. Crvenih kofera imam dovoljno da pokrpe sve moguće ozljede. Zeleni su koferi ključni, njih nikad dosta, kad pomisliš da je divoljno 3K onda čuješ da je konkurencija sakupila 5K i izgubiš volju da trošiš kofere i treniraš. A tokene sa glavnog profila trošim za oficijalne komplete, tako da sam za sledeću kombinaciju skupio 60%.

Addicted
    Hahaha to je tajna. Plavih kofera uvijek manjka. Crvenih kofera imam dovoljno da pokrpe sve moguće ozljede. Zeleni su koferi ključni, njih nikad dosta, kad pomisliš da je divoljno 3K onda čuješ da je konkurencija sakupila 5K i izgubiš volju da trošiš kofere i treniraš. A tokene sa glavnog profila trošim za oficijalne komplete, tako da sam za sledeću kombinaciju skupio 60%.
    Au,i onda mi sitna riba shvatimo da nemamo sta da trazimo ovde hahaha
    ja jedino crvenih imam vise nego dovoljno oko 700/800 sta znam,a ostalo sam uvek u manjku ahah
    Crvena Zvezda likes this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    ja jedino crvenih imam vise nego dovoljno oko 700/800 sta znam,a ostalo sam uvek u manjku ahah
    Ako si ti sitna riba, ja sam punoglavac onda. Sa svojih 100 zelenih i 100 crvenih sam bio srećan ko kuče u liftu. 😨

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Mi smo na najvišem levelu pa moramo tako. Tebi nije ni potrebno, ja danas izvučen u lakšu ligu a opet su svi 95-115%. Kad nas opet stave u samo jednu ligu biće teško. Ja sam imao tim na 150% i opet ništa od triple jer su Glogovica i Travnik bili tad na 160%, kasnije mi igrači ostarili i mogao sam ih samo održavati na 130-140%. Al nije toliko razlika u kvalitetu bitna, nekad je dobra forma ključna. Ti bi trebao samo da paziš da ne potrošiš tokene na rundama već da kupuješ igrače rano ujutru ili kasno naveče. Ako sezona krene loše tankiraj sezonu. Napravi si rezervni profil pa dok na glavnom ne ide igraj na drugom i obratno. Ja sam sezonama igrao sa 35 tokena, svake sezone sam mijenjao skoro cijeli prvi tim, zato ni nemam neke stare dresove ni grbove već sam 40 sezona igrao sa istom garniturom. Samo promocija i liga bar svake druge sezone, igrao sam sa drugarima pa nije ni to baš bilo lako.

Page 10 of 59 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast