Potpuna dominacija. Gde smo u ligi stali prošle sezone, tu smo ove i nastavili.
Po jačini, ne bi trebalo biti problema za 1. mesto.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Potpuna dominacija. Gde smo u ligi stali prošle sezone, tu smo ove i nastavili.
Po jačini, ne bi trebalo biti problema za 1. mesto.
Ljudi kako vi uopste stojite sa tokenima,kofercicima,novcem?
Da idem sa sva 3 treninga (istezanje, kardio i trening utakmica). Kad krećem od 0% napretka skila sa trening utakmicom pa mi to napuni na oko 60-70% poslije toga udarim trening kardio da bi napunio skil, ako ne uspije onda udarim i istezanje. Neznam kako kome, al meni lakše puni skil tako nego 2 trening utakmice jer kad mi prebacuje na naredni skil kao da slabije puni. Neznam, možda griješim, probaj i ti pa javi.
Meni skroz sporo puni levele treninga na novoj verziji, tek sam 62 level. Jest da sam mjesec ili dva kasnio sa novom verzijom i nisam trenirao mnogo igrače na novoj verziji. Jel ima kakvog efekta odabir vježbi na to?
Hahaha to je tajna. Plavih kofera uvijek manjka. Crvenih kofera imam dovoljno da pokrpe sve moguće ozljede. Zeleni su koferi ključni, njih nikad dosta, kad pomisliš da je divoljno 3K onda čuješ da je konkurencija sakupila 5K i izgubiš volju da trošiš kofere i treniraš. A tokene sa glavnog profila trošim za oficijalne komplete, tako da sam za sledeću kombinaciju skupio 60%.
Opravdani strah
http://www.youtube.com/watch?v=sPTVZ...e_gdata_player
Last edited by MNK Kaskada; 12-13-2016 at 06:06 PM.
Ja sam liga/menadžer nivo 11 i 82. nivo treninga. Još 1250 do 83. Kada treniram samo 1 ili 2 igrača, vrlo malo % dobijaju. Probao sam i jak trening (16+) i srednji (9-12) i slabi (6-9).
Kada usere, dobije igrač možda ukupno 3% različitih sposobnosti. Retko obojica.
Kada mu treniram specijalnost, e onda ide 95% poboljšanja u to i traje celu skoro celu sezonu.
Takav je bar moj utisak.