Results 1 to 10 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    A kad treniras ides 30 20 10 ili?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    A kad treniras ides 30 20 10 ili?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
    Da idem sa sva 3 treninga (istezanje, kardio i trening utakmica). Kad krećem od 0% napretka skila sa trening utakmicom pa mi to napuni na oko 60-70% poslije toga udarim trening kardio da bi napunio skil, ako ne uspije onda udarim i istezanje. Neznam kako kome, al meni lakše puni skil tako nego 2 trening utakmice jer kad mi prebacuje na naredni skil kao da slabije puni. Neznam, možda griješim, probaj i ti pa javi.

Meni skroz sporo puni levele treninga na novoj verziji, tek sam 62 level. Jest da sam mjesec ili dva kasnio sa novom verzijom i nisam trenirao mnogo igrače na novoj verziji. Jel ima kakvog efekta odabir vježbi na to?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Da idem sa sva 3 treninga (istezanje, kardio i trening utakmica). Kad krećem od 0% napretka skila sa trening utakmicom pa mi to napuni na oko 60-70% poslije toga udarim trening kardio da bi napunio skil, ako ne uspije onda udarim i istezanje. Neznam kako kome, al meni lakše puni skil tako nego 2 trening utakmice jer kad mi prebacuje na naredni skil kao da slabije puni. Neznam, možda griješim, probaj i ti pa javi.

Meni skroz sporo puni levele treninga na novoj verziji, tek sam 62 level. Jest da sam mjesec ili dva kasnio sa novom verzijom i nisam trenirao mnogo igrače na novoj verziji. Jel ima kakvog efekta odabir vježbi na to?
    Ja sam liga/menadžer nivo 11 i 82. nivo treninga. Još 1250 do 83. Kada treniram samo 1 ili 2 igrača, vrlo malo % dobijaju. Probao sam i jak trening (16+) i srednji (9-12) i slabi (6-9).
    Kada usere, dobije igrač možda ukupno 3% različitih sposobnosti. Retko obojica.
    Kada mu treniram specijalnost, e onda ide 95% poboljšanja u to i traje celu skoro celu sezonu.
    Takav je bar moj utisak.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    MNK Kaskada likes this.