Originally Posted by Crvena Zvezda Nisam ni ja znao. Ali ipak mi nije to to. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Sto da ne? Lepa stvar,zamisli da u realnom zivotu kao trener uzmes ligu,kup i ligu evrope svakako ce biti vremena i za onu ''pravu'' triplu krunu...
Odgovor Nordeusa na pitanje "Kako je moguće da igrač od 1* ima bolju prosečnu ocenu od igrača od 5* na istoj poziciji"
Originally Posted by Steppenwolf Odgovor Nordeusa na pitanje "Kako je moguće da igrač od 1* ima bolju prosečnu ocenu od igrača od 5* na istoj poziciji" Pff,i vise nego genijalan odgovor haha
Jel ima jos neki nacin da se koferi dobijaju besplatno,sem ovih par videa dnevno?
Originally Posted by Страхиња998 Jel ima jos neki nacin da se koferi dobijaju besplatno,sem ovih par videa dnevno? Pa 30 dnevno je sasvim dovoljno ako pametno koristis
Originally Posted by vedran boca juniors Pa 30 dnevno je sasvim dovoljno ako pametno koristis Gde stalno gledate taj video, ja kad god pogledam, samo igre i surveys...
Originally Posted by Steppenwolf Gde stalno gledate taj video, ja kad god pogledam, samo igre i surveys... Pa ja licno kad udjem preko telefona,kliknem na kofercic i imas tamo ''besplatno''
Originally Posted by vedran boca juniors Pa 30 dnevno je sasvim dovoljno ako pametno koristis Pa bilo bi da uspem da nakucam 30 dnevno,nekad se desi da uspem da uzmem dosta,ali nekad se desi da uzmem 2,3 i onda nema vise ponuda,posle par sati opet 1,2 i to je to...
Forum Rules