Daj nemojte me jebat pa ovo nije normalno majke mi moje, pa ovi iz nordeusa stvarno jebeno nisu normalni
Dokle ce me ovako jebat stoka, pa ovo nema ni u 7 Pakistanskoj ligi, nabijem na kurac i nordeus i njihovu realnost
Daj nemojte me jebat pa ovo nije normalno majke mi moje, pa ovi iz nordeusa stvarno jebeno nisu normalni
Dokle ce me ovako jebat stoka, pa ovo nema ni u 7 Pakistanskoj ligi, nabijem na kurac i nordeus i njihovu realnost
Ne znam da l je jos neko primetio ili samo tripujem
ali kad od pocetka utakmice nemam navijace nego neko tako u toku utakmice
udje da navija za mene to je primljen gol u najavi...
Unakazi me Nordeus... 3 žuta kartona u prvom poluvremenu, promenim svu trojicu na poluvremenu, da neki ne bi dobio crveni i iste sekunde AMC dobije direktan crveni... Pa jebem vam mater hoštaplersku... I posle neko neka mi kaže da nije namešteno... 3 gola smo primili iz prekida (korner i 2 slobodnjaka)...
Ista stvar se i meni dogodila neki dan, ove sezone me nevidjeno troluju brate neznam zasto, nedaju mi vise ni free video za bustere...u 5 dana 18 videa sam imao, zalio sam se supportu za to i za TL, njihov odg me sokirao....
CITIRAM: MI NISMO NADLEZNI ZA REKLAME TO ZAVISI O REGIONU IZ KOJEG DOLAZITE, a za TL mi kazu, TAKODJER NIJE U NASOJ NADLEZNOSTI SASTAVLJAT TRANSFER LISTU koji kurac pa ko je zaduzen za to moj tata mozda
A da zlo bude vece probao sam igrat prijateljske danas i od 15 ljudi s kojima sam htio za sve pise ovo....
U ligi mi gol razlika 8-7 uz 2 pobjede remi i poraz danas, drugi najaci tim u ligi
postavke i formacije sam sve zivo probao, obana mi 335 prosjek i primam golove od 320 igracke kvalitete, moja ofanzivna linija 9* a protivnik 6* i moji nemogu ni dodat loptu kroz njih a kamoli predriblat....ovo je idiotizam sta rade