I ja to mislim ali ne samo jednu nego vise njih
I ja to mislim ali ne samo jednu nego vise njih
Mene sramota i postavit slike zadnjih rezultata. Umalo u kupu da ispadnem od 50% slabijeg. Ulazim u utakmicu, minuta je 50., rezultat 1:1, nigdje menadžera a ja imam 10 navijača. Ludilo. Razbacam igrače u neku divlju formaciju i utakmica završi 5:1. Da nisam ušao vjerovatno bi ispao. U ligi me Aldin oderao 0:4, jučer Vučica 3:1 (opet zakasnio). Jest da sam nekako bezvoljno ušao u sezonu, ali ipak sam se nadao da se neću mučiti protiv slabijih ekipa i da ću imati neke šanse protiv jačih. Jel zna neko kako isključiti obavjesti o utakmicama za ostale profile, a da normalno stižu obavjesti za glavni (android).![]()
Na svaki profil taj odi i imas opciju iskljuci obavjesti i to je to
Prvi meč u novom savezu i prva pobeda. Protivnik približno istog kvaliteta (-3%), ali zaslužena pobeda.
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Moji neki prvi utisci sa novim update-om:
Negativno: Više kartona👎. Transfer lista katastrofa👎. Mnogo više pogođenih stativa po utakmici👎. Prekid konekcije sa serverom još uvek👎. Prilikom vraćanja poklona prijateljima, freezing 👎. U savezu samo 5 zelenih jednoj ekipi/danu👎.
Pozitivno: I dalje igram i nerviram se 👍😁
Daj bonus nekome i ako niko ne traži. 😎
Znaci da pocnemo, liga danas rutinski protiv zadnjeg 6-0, u LP smo ubacili rezerve cak 8 igraca da se glavni odmore za savez i pobjedim 4-0 u gostima
Liga
LP
Zadnje tri tekme otkad igram bunker, nevjerovatno ali istinito 80% bolja realizacija otkako igram bunker
U kupu dvije pobjede 2-0 ( napadacki ) i 3-0 ( bunker )
sta vise dodat