Page 33 of 41 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 321 to 330 of 408
Like Tree643Likes

Thread: Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Lako tako kad imas vrhunskog GK

Addicted
    Иначе,Меши огромна подршка,све ово што му се десило
    је у најмању руку безвезе...Чему све то? Ово је само игра и ја
    не знам шта ту више није јасно,саботирати друге је крајње јадно,конкретно
    сад се десило Меши,али могло је било коме...

VIP Macva FC's Avatar
    Мени било досадно,па сам га пријавио Нажалост није једини који је кажњен , има нас још пар са 61 левела. Зато ја сада кажем: ЗЛОБНЕ ДУШЕ, МОГУ САМО КУРАЦ ДА НАМ ПУШЕ. Идемо даље МЕШААААААААА. А порука за Нордеус...........стоји у сингнатури, доживотно.
    Last edited by Macva FC; 02-26-2017 at 08:03 AM.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Мени било досадно,па сам га пријавио Нажалост није једини који је кажњен , има нас још пар са 61 левела. Зато ја сада кажем: ЗЛОБНЕ ДУШЕ, МОГУ САМО КУРАЦ ДА НАМ ПУШЕ. Идемо даље МЕШААААААААА. А порука за Нордеус...........стоји у сингнатури, доживотно.
    Pa neko od tih što nisu kažnjeni vas je prijavio...

VIP Macva FC's Avatar
    И наравно, САМО ОПУШТЕНООООООО
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Newbie
    to je bilo moje zadnje objavljivanje na forumu... sretno svima a posebno onima koji ne vole termin 2:30 i 4:30

VIP
    Kako je me je juče kurvinski izbacilo u kupu, tako je nastavilo danas u ligi... Najbolja odbrana u ligi i 4 primljena gola (iz 6 u ovir), 7 u poslednje 2 utakmice...

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1m.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ovako te "neko" prijavi, a ja bih mogao istom mjerom da uzvratim i mnogo gore. Ove gore postove nemogu ni pročitati jer sam ih blokirao, neću na taj level da spadnem, pa nek uživaju u međusobnoj ljubavi. Teški kompkeksi su u pitanju. Iznio sam svoje mišljenje i ništa više. Ali su me ipak prijavili, nema veze, brzo će se to raspast. Nisam zaslužio da me iko vređa, al sve će to proći. Ako je ovaj top eleven dotle dogurao onda fino, igrajte i dalje tako.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ovako te "neko" prijavi, a ja bih mogao istom mjerom da uzvratim i mnogo gore. Ove gore postove nemogu ni pročitati jer sam ih blokirao, neću na taj level da spadnem, pa nek uživaju u međusobnoj ljubavi. Teški kompkeksi su u pitanju. Iznio sam svoje mišljenje i ništa više. Ali su me ipak prijavili, nema veze, brzo će se to raspast. Nisam zaslužio da me iko vređa, al sve će to proći. Ako je ovaj top eleven dotle dogurao onda fino, igrajte i dalje tako.
    Sta je ovo ko bi tebe prijavio jbte pa nisi problem prijatelju, kolike sezone igrali nikad nikog nismo prijavljivali i sad tebe neko koji kurac se desava ljudima, iskreno fali mi stara garda i ekipa.. Zino, Milance ...nemam rijeci za ovo majke mi
    Garant neki debil te prijavio kao i mene ako se sjecas da sam kao ilegalno skido tokene pa sam dokazao da nisam ali mos se hebat oni prvo otmu onda provjeravaju dali jesi ili nisi kriv...uzas sta se desava na igri ovih dana majke mi moje.
    Jbte ljudi ne kontaju da je ovo samo igra i sta dobivaju ako prijavljuju tako ne kuzim
    Tu svako svakog skoro moze prijavit i sta onda imas od toga nista uzas zivi

Addicted
    Троловање се наставља

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_30.jpg

Page 33 of 41 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast