Results 1 to 10 of 408
Like Tree643Likes

Thread: Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Prve nedelje samo 1 remi i 1 poraz, a vidi sad... 5 novih, jačih igrača i ne mogu da se sastave sa loptom... Ako kažem da mi je najbolji strelac MC, a ne napadač, AMC ili krilo, onda vam je jasno koliko me troluje...

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1iiiii.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1iiiiii.jpg

I još mi kaže da su nas ubili kontrama, a nijedan gol nismo primili iz kontri... Još uz to igramo defanyivno, sa uključenim kontrama... Golman ne može ništa da odbrani... Stoica je bio kurac živi, ali je ponešto i branio, ovaj Mason je dno dna...

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1ii.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1iii.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1iiii.jpg

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Prve nedelje samo 1 remi i 1 poraz, a vidi sad... 5 novih, jačih igrača i ne mogu da se sastave sa loptom... Ako kažem da mi je najbolji strelac MC, a ne napadač, AMC ili krilo, onda vam je jasno koliko me troluje...

Click image for larger version. 

Name:	1iiiii.JPG 
Views:	30 
Size:	71.1 KB 
ID:	77617Click image for larger version. 

Name:	1iiiiii.JPG 
Size:	15.1 KB 
ID:	77618

I još mi kaže da su nas ubili kontrama, a nijedan gol nismo primili iz kontri... Još uz to igramo defanyivno, sa uključenim kontrama... Golman ne može ništa da odbrani... Stoica je bio kurac živi, ali je ponešto i branio, ovaj Mason je dno dna...

Click image for larger version. 

Name:	1ii.JPG 
Size:	32.5 KB 
ID:	77619Click image for larger version. 

Name:	1iii.JPG 
Size:	32.1 KB 
ID:	77620Click image for larger version. 

Name:	1iiii.JPG 
Size:	26.4 KB 
ID:	77621
    Није се уиграла екипа...Преваре тешке