trening za ulazak u polufinale gdje nas čeka prvi ozbiljniji protivnik
pono sreće i mom prijatelju Veci koji je u gornjem dijelu ždrijeba i čeka ga kvalitetan protivnik, šećer u venu i ajmoooooooooooooo
Last edited by galacticos; 02-25-2017 at 01:15 PM.
to je bilo moje zadnje objavljivanje na forumu... sretno svima a posebno onima koji ne vole termin 2:30 i 4:30
Ovako te "neko" prijavi, a ja bih mogao istom mjerom da uzvratim i mnogo gore. Ove gore postove nemogu ni pročitati jer sam ih blokirao, neću na taj level da spadnem, pa nek uživaju u međusobnoj ljubavi. Teški kompkeksi su u pitanju. Iznio sam svoje mišljenje i ništa više. Ali su me ipak prijavili, nema veze, brzo će se to raspast. Nisam zaslužio da me iko vređa, al sve će to proći. Ako je ovaj top eleven dotle dogurao onda fino, igrajte i dalje tako.
Da kvalitetan ima da me Sinisa pomete ko plitak potok
hahaha secer u venu hahaha a jbte kad se dijabeticar sprda sa inzulinom hahaha
Sta je ovo ko bi tebe prijavio jbte pa nisi problem prijatelju, kolike sezone igrali nikad nikog nismo prijavljivali i sad tebe neko koji kurac se desava ljudima, iskreno fali mi stara garda i ekipa.. Zino, Milance ...nemam rijeci za ovo majke mi
Garant neki debil te prijavio kao i mene ako se sjecas da sam kao ilegalno skido tokene pa sam dokazao da nisam ali mos se hebat oni prvo otmu onda provjeravaju dali jesi ili nisi kriv...uzas sta se desava na igri ovih dana majke mi moje.
Jbte ljudi ne kontaju da je ovo samo igra i sta dobivaju ako prijavljuju tako ne kuzim
Tu svako svakog skoro moze prijavit i sta onda imas od toga nista uzas zivi