Evo šta kažu
A inače u zadnje vrijeme lakše pobjeđujem u gostima nego kući, pa evo tako i u savezu. Pratim utakmicu kući i izgubim 0:4, ne pratim utakmicu u gostima pobijedim 1:3. Ovaj njihov sistem je nešto gadno pogriješio. BTW hvala na riječima podrške. Bitno je da savez gura dalje
Napadamo platinastu ligu. Treba nam dva aktivan clana...ko zeli neka ze javi...
Od kada sam se pridruzio savezu nemamo poraz u duelima i sa preko 1000 bodova gazimo ka 1. srebrnoj.ove sezone sam pozajmio 7 igraca mislim da je kod saveza pozajmljivanje i pracenje utakmica veoma bitno ako ne i presudno posto smo pobedjivali i mnogo jace saveze
Last edited by Bog Igre; 02-27-2017 at 05:43 PM.
Аууу људи, уби ме Меша 4-2 у лиги, оооо морам опет да га пријавим Нордеусу
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ekipa igra toplo hladno, kako su kad raspoloženi, ili kako ovi iz nordeusa kažu kako sistem uradi kalkulaciju ;-). Vratio sam bonus nagrade ponovo sve na nulu, totalno su nebitne, čak mislim da imaju kontra efekat.
Ja mislim da me možeš komotno prijavit i da nema ništa od toga jer im fali igrača na našem levelu. Nikako mi ne odgovaraju kad sam ih pitao kako Kinezi igraju kad bez VPN nemogu ući na facebook a tako ni na top eleven. Ili kako to da neki moderatori prave tutorijale na youtube kako se koristi vpn pa nisu kažnjeni. Još kažu da imaju neki automatski redovni pregled svih profila, hahahaha, onda bi 90% igrača sa vrha servera trebalo biti kažnjeno.
Last edited by MNK Kaskada; 02-27-2017 at 10:57 PM.