Obrisao sam nešto postova. Zamolio bih za ljudski i civilizovano ponašanje. Imate inbox pa tamo šaljite pozdrave i čestitke.
danas mi se na tekmi lige prvaka povredi AMC i do tekme Saveza nisam ni ulazio da oporavim igrača, pa je nordeus napravio izmenu sa MC igračem! iako sam imao AMC igrača u rezervama. dokle više sa bagovima u ovoj igrici?
naravno da sam izgubio 2:0 od 20-ak procenata slabijeg tima!
što se tiče komentara menadžera na neočekivane poraze, pa ne znam očigledno nije svim menadžerima isto jer igraju na različitim serverima i na različitim nivoima.
Mojoj ekipi se desi 1-2 trol utakmice u sezoni što nije strašno pogotovo ako su to tekme u prvenstvu gde ima fore da se sanira šteta. Vidim da neki rade treninge gde igračima kondicija pada na 25-30% ali dobro svako ima svoju viziju vođenja ekipe i to poštujem.
Ja lično uvek ujutru odradim tri treninga sa 5 vežbi gde je gubitak kondicije 6% uz korišćenje spec trenera bez trošenja tokena i nakucam trening bonuse na 10% i mislim da to pomaže u odnosu na ekipe sa 6-8% bonusa i da nije šminka.. Ono što mi se ne sviđa je što igrači imaju mnogo više razvijeni F/M od ostalih osobina i moraću da promenim izbor vežbi kako bi se ravnomerno dobijali skil poeni.
Takođe, dosta dugo sam igrao formaciju dl-dc-dc-dr-dmc-mc-mc-aml-amr-st a u zadnjih 3-4 sezone sličnu formaciju gde umesto DMC-a igra MC. Naravno, krila imaju crvene strelice i poziciju ST uz obaveznu spec napadač iz senke ili jedan na jedan. U svakoj sezoni upravo su krila ta koja nose ekipu i imaju najbolju statistiku. utakmicu nikad ne počinjem a da je nekom igraču kondicija manja od 90% i naravno tokom tekme menjam igrača kome je ocena manja od 7.
Sigurno grešim u nekim stvarima ali mislim da pravim mnogo više dobrih stvari za ekipu nego loših.
Eto, nadam se da će ovo pomoći nekome ko tek počinje sa t11.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kakva je to tuca bila na tekmi Partizan vs Radnicki