Jutros se na aukciji pojavio nordgen kakvog tražim i to amc amr 18 god spec nap. iz senke. već su tri menadžera bila prisutna na aukciji i odlučim da odustanem. Bila je to dobra odluka jer je ovaj igrač prodat u 54 rundi za 487 milki a vrednost na tržištu mu je 108 mil. Mislim da je u ovoj priči jedino nordeus dobro prošao a svi ostali su gubitnici, jer dati toliko tokena i para za nordgena koji možda ne prelazi 100% na najjačem treningu je ludost. pogotovo što u zadnje vreme daju 95% nordgena sa slabim napretkom. mogli su kupiti igrača sa skaut liste ili dodati 25 tokena i kupiti igrača na preporuku asistenta. ali kad proključa krv...
šteta što sam odustao, mogao sam otključati dostignuće..
u isto vreme je bila aukcija za još jednog igrača i uzeo sam ga za jedan token i dobro će mi doći kao rezerva.
Last edited by lespa; 04-09-2017 at 06:58 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pun mi je K kad Nordeus, zarad "realističnosti", favorizuje ekipe koje to nisu zaslužile... Klinac nije napravio nijednu šansu u prvom poluvremenu, povredio mi je najboljeg strelca Eggimana, celo drugo poluvreme je igrao sa igračem manje, golman mu je odbranio 9 od 11 šuteva u okvir (3 slobodnjaka) i na kraju se provuče golom iz slobodnjaka... Nordeuse, jebala vas vaša "realističnost"...
Ja ih do pre 3 sezone nisam uzimao. Kao bili mi skupi. Međutim, sada mi igraju 4 u timu i 5 je rezerva. Ovi od 14 tokena, bar kod mene, napreduju odlično. Ovi od 12 ili 8 tokena manje više.
A na transferima ideš npr do 10 runde i pitanje je hoćeš li potpisati igrača.
Za tačan broj kofera, po ovome što kažu stari lisci ovde, jedno 80 do 100.
Ono što je bar po meni važno, stavljaj ga u startnu postavu. Iako je slabiji po %.
Nadam se da sam ti malo pomogao.
Ovaj je npr od 20. kola prošle sezone. Bio je na 80% na 13. nivou, sada sam 14. nivo i 102% je sada. Napredak od ukupno 42%
Sve za jednog, jedan za sve