Klikneš 1 i čekaš sledeću rundu!!!
Sve za jednog, jedan za sve
Klikneš 1 i čekaš sledeću rundu!!!
Ljudi posto mi je vecina igraca na 7 zvezdica da li se isplati ulagati u specijalne mogucnosti slobodnjake, plejmejkera ,zavrsnicu i to ?
Ima li neko iskustva sa golmanima iz akademije? Do sada su mi dolazili kao lošiji akademci i uzimao sam ih radi preprodaje. Ovaj košta 14 tokena. Ne znam šta radim.
[QUOTE=Crvena Zvezda;452194]Ima li neko iskustva sa golmanima iz akademije? Do sada su mi dolazili kao lošiji akademci i uzimao sam ih radi preprodaje. Ovaj košta 14 tokena. Ne znam šta radim.
s obzirom da je tek dobio petu zvezdicu bolje uzmi nordgena ujutru kvaliteta 87-88 kako bi ga uzeo za jedan token. s druge strane, možda ti je nordeus ponudio talenta ali to ne možeš znati dok ne platiš 14 tokena.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
[QUOTE=lespa;452197]Treba mi rezervni golman. Prvi mi je na 115%. E sada, svi akademci za 14 tokena su mi u prvom timu. Od 97% do 116%. Sa tim što je ovaj od 97 bio samo DL, a sada i DML i ML i "centriši dragiši" osobinu ima. Ali golmana još nisam imao kao talenta za 14T
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522