Page 18 of 44 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 171 to 180 of 439
Like Tree744Likes

Thread: Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Klikneš 1 i čekaš sledeću rundu!!!

Sve za jednog, jedan za sve

Newbie
    Ljudi posto mi je vecina igraca na 7 zvezdica da li se isplati ulagati u specijalne mogucnosti slobodnjake, plejmejkera ,zavrsnicu i to ?

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kasko92 View Post
    Ljudi posto mi je vecina igraca na 7 zvezdica da li se isplati ulagati u specijalne mogucnosti slobodnjake, plejmejkera ,zavrsnicu i to ?
    nikako!
    to si trebao raditi dok su bili na 5*.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by Kasko92 View Post
    Ako igra dobro, ne treba mu specijalnost, a ako igra loše, neće mu pomoći...

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Mrzim štelovanje:

Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Addicted
    Победа у дербију 1/4 финала купа!
    Немања Моравац сада већ традиционално најбољи и најефикаснији појединац дербија...
    0:3 је и више него фин резултат,тако да се смешни 1/2 финала купа али ништа још није готово...
    За похвалу је и то да Партизан у купу не зна за примљен гол већ 4 везане утакмице :Д

Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?-screenshot_7.jpg

Ima li neko iskustva sa golmanima iz akademije? Do sada su mi dolazili kao lošiji akademci i uzimao sam ih radi preprodaje. Ovaj košta 14 tokena. Ne znam šta radim.

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Crvena Zvezda;452194]Ima li neko iskustva sa golmanima iz akademije? Do sada su mi dolazili kao lošiji akademci i uzimao sam ih radi preprodaje. Ovaj košta 14 tokena. Ne znam šta radim.

s obzirom da je tek dobio petu zvezdicu bolje uzmi nordgena ujutru kvaliteta 87-88 kako bi ga uzeo za jedan token. s druge strane, možda ti je nordeus ponudio talenta ali to ne možeš znati dok ne platiš 14 tokena.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

[QUOTE=lespa;452197]
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ima li neko iskustva sa golmanima iz akademije? Do sada su mi dolazili kao lošiji akademci i uzimao sam ih radi preprodaje. Ovaj košta 14 tokena. Ne znam šta radim.

s obzirom da je tek dobio petu zvezdicu bolje uzmi nordgena ujutru kvaliteta 87-88 kako bi ga uzeo za jedan token. s druge strane, možda ti je nordeus ponudio talenta ali to ne možeš znati dok ne platiš 14 tokena.
    Treba mi rezervni golman. Prvi mi je na 115%. E sada, svi akademci za 14 tokena su mi u prvom timu. Od 97% do 116%. Sa tim što je ovaj od 97 bio samo DL, a sada i DML i ML i "centriši dragiši" osobinu ima. Ali golmana još nisam imao kao talenta za 14T

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Crvena Zvezda;452199]
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Treba mi rezervni golman. Prvi mi je na 115%. E sada, svi akademci za 14 tokena su mi u prvom timu. Od 97% do 116%. Sa tim što je ovaj od 97 bio samo DL, a sada i DML i ML i "centriši dragiši" osobinu ima. Ali golmana još nisam imao kao talenta za 14T

pa s obzirom da taj ne bi igrao u prvoj postavi onda i nije toliko bitno. ali ako ti nije frka za 14 tokena svakako ga uzmi.

Page 18 of 44 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast