Mesa, ja normalno mogu da kupujem zvanicne grbove i dresove preko nove verzije tokenima, jedino preko mobilnog ne mogu, jer tamo traze pare. Ne znam kako je kod ostalih?
Mesa, ja normalno mogu da kupujem zvanicne grbove i dresove preko nove verzije tokenima, jedino preko mobilnog ne mogu, jer tamo traze pare. Ne znam kako je kod ostalih?
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Isto i kod mene, samo na mobitelu onaj paket za 7.99 eura imam a na laptopu sve normalno kao i do sada.
Neznam dali to na mobitelu sto moras parama platit official dali dobijes i tih 50 tokena ili ti uz pare skinu jos tih 50
Hvala nisam kupovao pa neznam, vjerovatno ni necu posto prestajem igrat
"Kupujem one od asistenta 19 godina i 79 tokena."
pošto je u zadnje vreme baš loša situacija sa resursima, i meni kupovina ovih igrača kako si naveo deluje sasvim povoljno imajući u vidu da dolazi sa dve pozicije, spec i ful 6*.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Vedrane sve najj nadam se da ćeš se predomisliti.
On nije
Sad sam se setio zasto sam ja prestao da igram ovu igricu neko duze vreme.Dominiramo ceo mec,protivnik nijednom nije zapretio,igramo kod kuce,ja pratim on ne,i damo 2 rana gola i odemo na odmor sa 2 gola razlike.Krece drugo poluvreme,dobijamo 2 zuta kartona,primamo 2 gola iz slobodnjaka.A nakon toga 4 kornera dobijemo,specijalista za kornere sa 6* ne moze da centrira kako valja iako imam igraca koji ima specijalnost igra glavom.Sve vreme napadamo,2 gola popijemo iz slobodnjaka i ispadamo.Pozdrav igrico,necemo se mi vise sretati,iako se takve stvari desavaju i u pravom fudbalu nemam zivaca za to.Menadzeri,samo napred!
Last edited by cisat; 04-11-2017 at 08:46 PM.
Одлучио сам да не танкујем лигу већ да играм
па докле догурам догурао сам...Ствари су кренуле на боље,време ће показати
колике су могућности тима :Д
Куп је пружио оно чему сам се надао
а то је дерби у 1/4 финала...Надао сам се али нисам очекивао
јер је Звезда један од слабијих тимова (95%) а и ја ам имао озбиљну
препреку у 1/8 коју сам прешао много лакше него што сам очекивао (2:0,0:2)
Моравац после доста сезона није најкориснији играч
тима...Ту улогу су преузели Бубало (12Г 6А) и Мухидинов (9Г 8А)
Мада собзиром на 28 година колико Моравац има 3 гола и 5 асистенција не делују
тако лоше поготово ако е узме у обзир да и даље има фине оцене из утакмице у утакмицу