Zaboravio si da sa 5 počinješ. Ostale otvaraš na "LEVEL"×100.
96-5=91
Preko 91 ne ide. Ja sam na 91.
Sve za jednog, jedan za sve
Zaboravio si da sa 5 počinješ. Ostale otvaraš na "LEVEL"×100.
96-5=91
Preko 91 ne ide. Ja sam na 91.
Last edited by Crvena Zvezda; 04-19-2017 at 07:24 PM.
otvorio si sve Elitne ? ja sam jos daleko od toga
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
91 je max
Idemooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Kada pokupiš skil poen iz poklona, piše ti da je neki igrač dobio +4% na neki atribut, tako da ti samo kaže da je 4% u stvari 100%, odnosno, 1% je 25% progresa sa stare verzije... E sad, zamisli da svaki atribut ima svoj, nevidljivi progres od 0-25... Igrač može da ima progres na 0, na 4 atributa i da skoči +4% posle treninga, a može da ima progres na 24 i da isto skoči te atribute +4%... Nećeš znati da li je posle tog treninga nakucao 100% ili 4% ili nešto između... Najbolji način je da užmeš neki trening koji trenira samo jedan (golmani) ili 2 atributa (igrači) i tako upoređuješ... Recimo, za golmane uzmeš 6 treninga "Igra po krilu" ili 6 treninga ofanzivni ili defanzivni prekidi i gledaš koja je učestalost tog jednog atributa koji uče... Da li dobijaju +1% ispod svake, svake druge ili svake pete kocke... Za igrače nemaš treninge sa jednim atributom, već najmanje 2... Onaj poslednji defanzivni trening ima 2, karioka, dugo trčanje i teretana... Gledaš učestalost jednog od ta 2 atributa, isto staviš 6 istih treninga, ali pazi da su im oba atributa bitna... Za ST je zajebano jer nijedan od ova 4 treninga nema oba atributa koji su mu bitni...
hvala svima za pomoć oko treninga.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ala me je baja danas raskantao. Svi golovi u drugom poluvremenu.
Ja tek 85 level treninga, vidi se da sam forsirao trening na staroj verziji
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk