-Sa Top Eleven počeo 7.11.2012 god. Prošao 58 sezona, sada trenutno na 46-om Nivou... 17 Liga, 7 L.Š., 3 Kup trofeja i mnoštvo 3-eg, 4-og i 5-og mesta... 6-to i 7-mo sam namerno preskakao da bih ulazio jači u novu sezonu!!!
-Sa Top Eleven počeo 7.11.2012 god. Prošao 58 sezona, sada trenutno na 46-om Nivou... 17 Liga, 7 L.Š., 3 Kup trofeja i mnoštvo 3-eg, 4-og i 5-og mesta... 6-to i 7-mo sam namerno preskakao da bih ulazio jači u novu sezonu!!!
Last edited by Dexi; 04-17-2017 at 10:07 PM.
У лиги пуно успона и падова ове сезоне али дајем све од себе па докле догурам...
Први на табели већ две утакмице за редом намерно губи,а ишло му је одлично
Куп ми је једина шанса да подигне неки трофеј ове сезоне
После избацивања Звезде у 1/4 финалу следи дуел са Лола ФЦ
Ако гледамо искључиво квалитет Партизан би требао да заигра ове сезоне у финалу
и то против Цадиз ЦФ-а...Собзиром на прилично једнак квалитет екипа верујем да би финале
било напето,али отом потом :Д
Биће то све како треба, само стрпљиво и доћи ће трипл круне, ОБЕЋАВАМ ТИ!!!
Kada igrač od 2* i 100 kila ima bolju prosečnu ocenu od skauta na istoj poziciji, onda je valjda jasno koliko je igra idiotska i nema veze s mozgom...
Samo da pozdravim nove clanove i pozelim im dobrodoslicu na forum :-)
Idemooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
igrao sam Top Eleven od prvih dana, pa mi se mob. pokvario, napravio novi profil pa opet prestao i sad igram od 11/2016, pa dok mi ne ne dosadi, ne znam je li moguce ikako doci do trofeja koje sam imao davno, davno prije ?
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
E kada te protivnik potceni i ostavi najbolje igrače na klupi, ali još uvek malo jači.
Postavi ovako nešto
PROĐE OVAKO !!!
Nisam očekivao ni posle pobede u gostima od 3:2.
Sve za jednog, jedan za sve
Last edited by Crvena Zvezda; 04-18-2017 at 10:25 PM.