Kako me nerviraju reklame preko Tapatalka.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Kako me nerviraju reklame preko Tapatalka.
menadžeri, pomagajte:
igrač je na individualnom treningu dobio "+1% kreativnost, +1% centriranje, +1% brzina i još 7". koliki je to napredak na staroj verziji?
stvarno nemam predstavu
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nemožeš znati na osnovu jednog treninga jer se ti procenti pune postepeno. Moguće da je svih 10% bilo skoro popunjeno, neznamo to na novoj verziji, nema nikakve linije ili recimo da se ti procenti računaju na 2 decimale ili kako već. Tek na osnovu nekoliko istih treninga možemo računati nekakav prosjek napretka.
Na novoj verziji ima 91 level treninga. Tada su sve vežbe na najvišem nivou.
Igrač sa 3* i tim nivoom treninga će ti dobijati po 6-8 %, ako je iole talenat. (Imao sam ja gore akademce 😭)
E sada matematički... Otprilike...
Imaš 15 osobina u 3 kategorije (osim golmana). Poboljšanje za 1% nekih osobina na treningu/utakmici je otprilike 0,067% ukupnog kvaliteta.
Sve za jednog, jedan za sve
nije li 96 levela ?
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
obrana napad ili fizicke/mentalne 8 x 4 =32 x 3 =96
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13