ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Hehehe zato su i makli staru verziju.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Океј,први утисци ове нову ТЛ нису лоши
у суштини сви су позитивни сем једног,али тај један је повећи...
ПРЕГОВОРИ! Игрица мора увек да тежи реалности,каква је то реалност
ако ја не могу да пошаљем понуду за играча клубу којем желим...
Такође не знам да ли грешим али раније се видела статистика играча са
ТЛ сада тога нема колико сам приметио :Д
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nece meni aukcija videti više od 1 tokena ako prođe, prošlo je
čitam postove na delu foruma na engleskom jeziku i menadžeri tamo imaju teoriju da igrači koje mi prodamo na aukciji odlaze u "klanicu" tj. nestaju. argument u prilog tome su da ne vidimo ko kupuje naše igrače i šta se dešava posle sa njima što znači da mašina kupuje naše igrače.
ako je to zaista tako, nama se isplati da čekamo da igrači budu na prelazu između zvezdica kako bi ugrabili i koji token preko pregovora a i ti igrači bi ostali živi jer bi nastavili karijeru u drugom klubu. ovo drugo je bitno nekim menadžerima, meni i ne nešto posebno.
Sta je to nordgen ako sam dobro napisao, vidim to spominjete a nemam blage veze sta je to.
Ako mozete objasnit.
Igrači iz kompjuterski generisanih (bot) ekipa stvorenih da popune lige i transfer listu ako je prazna. Poznaš ih po čudnim nazivima ekipa (ima ih na prvom levelu dok neki menadžer ne preuzme taj klub i promijeni ime), ti nordgeni imaju praznu statistiku i po običaju jako brzo se razvijaju.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk