To je to
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Malo je teže prodati igrača jer igrač bude samo 4 minute na aukciji. Ja srećom prodah akademca od 20% iz 2 pokušaja.
1-1 protiv desetog, 80% posjeda i 15 suteva vise....
Poslano sa mog X6pro koristeći Tapatalk
NK Kosavin
Zeznuli su nam pregovore. Nemožemo više kupovati i prodavati igrače prijateljima. Sad samo možemo u opciji za pregovore pa ako je tamo taj igrač od prijatelja... A ja sam mislio biznis okrenut...
moram da priznam, bar nešto pozitivno je što sam lako prodao dva igrača jer sada mnogo više menadžera vidi igrača kojeg prodajem i to 5 minuta nakon što sam stavio na aukciju.
Ali, sada treba dobro razmisliti pre bilo kakve prodaje igrača jer možda neće biti tako lako kupiti drugog. sada su akademci sa tokenima postali atraktivniji.
kupovina igrača koji ne napreduju dovoljno brzo i otpuštanje istih je sada definitivno gotovo. mislim za većinu
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522