Ljudi ima li tko problem sa ulaskom u igru na mobitelu/tabletu, meni skroz izbacuje, prije update par dana u nizu nisam vidio grb ni dresove, samo mi jezik promjenilo i nisam mogao mjenjat. Probao sam deinstall pa ponovno install i nista.
Људи проверите тактику...Догодило се мени,видим
и још неким менаџерима са наших тактика које смо подесили
тактика се пребацила на ''изразито одбрамбено'' ''мекано'' ''низак пресинг'' и слично...
Не знам колико дуго траје и да ли сам изгубио неке бодове због тога,зато што
не подешавам тактику на основу противника па је ретко и преговарам.Видим да
се многи жале да не могу да врате на жељену тактику јер им се кад год изађу врати на старо...
Ја сам имао срећу да ми се после пар покушаја сачува,не знам у чему је проблем.
Dogodilo se i meni, izgubio finale kupa 0:1 od slabijeg protivnika jer nisam podesio taktiku.
[QUOTE=Steppenwolf;454822]Kako je dobro ovo, kad se dvoje kidaju do 30. runde, pa onda zatišje, pa utrči treći i sa jednim od ove dvojice se kida do 60. runde, a onda utrči četvrti... Ako je ovako sada, na kraju sezone, na početku sledeće će biti prosek 100-150 tokena...
katastrofa! i da sad čovek pita ovog pobednika aukcije da li je normalan?!
aha, sad vidim da ima dosta tokena na zalihama ali opet...
Last edited by lespa; 04-26-2017 at 02:22 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Šta je trolovanje, ko koga troluje... Nov sam ako možete objasniti...
Trolovanje je kad te dosta slabiji protivnik dobije, ili sa tobom igra nerešeno, iako je napušten ili je u lošoj formi, a tvoj tim je u dobroj formi i dobija sve redom... Obično se dešava kada rival za titulu igra protiv jakog protivnika i kiksne, pa da se ti ne bi odlepio, onda tvoji igrači naprasno zaborave da igraju...