Људи проверите тактику...Догодило се мени,видим
и још неким менаџерима са наших тактика које смо подесили
тактика се пребацила на ''изразито одбрамбено'' ''мекано'' ''низак пресинг'' и слично...
Не знам колико дуго траје и да ли сам изгубио неке бодове због тога,зато што
не подешавам тактику на основу противника па је ретко и преговарам.Видим да
се многи жале да не могу да врате на жељену тактику јер им се кад год изађу врати на старо...
Ја сам имао срећу да ми се после пар покушаја сачува,не знам у чему је проблем.
Dogodilo se i meni, izgubio finale kupa 0:1 od slabijeg protivnika jer nisam podesio taktiku.
Šta je trolovanje, ko koga troluje... Nov sam ako možete objasniti...
Trolovanje je kad te dosta slabiji protivnik dobije, ili sa tobom igra nerešeno, iako je napušten ili je u lošoj formi, a tvoj tim je u dobroj formi i dobija sve redom... Obično se dešava kada rival za titulu igra protiv jakog protivnika i kiksne, pa da se ti ne bi odlepio, onda tvoji igrači naprasno zaborave da igraju...
Danas opet kiks i izgleda da ćemo ovu sezonu nakon prošle koju smo završili s dvostrukom krunom završiti bez ijednog trofeja.. Iako je protivnik 3% jači posjed i šutevi opet na našoj strani, ali džaba.
Sutra prilika da se vratimo u igru koliko toliko.. Derbi protiv vodećeg.
Poslano sa mog X6pro koristeći Tapatalk
NK Kosavin
Kod mene dosta cudna sez,moj tim koji se prosle sez borio za promociju u ovoj sa vrlo malo (pet-sest igraca) promena upravo je osvojio titulu tri kola pre kraja.
U kupu sam opet nekako dosao do finala a prosle sez sam ispao u prvom kolu sad drugo mesto.
U NML osmina finala za mene solidno.
Savez jos imam sanse da ostanem u 2. zlatnoj.
Pozz i cestitke svima na trofejima.
Znači, pušite mi kurac svi u Nordeusu i za kratke pasove, i za lagano uklizavanje, i za mixovan fokus napada, i za ultradefanzivnu taktiku!!! A pogotovo mi se napušite kurca zbog kontre u 110. minutu, gde igrač koji 110 minuta igra na ivici petice da gol u momentu kada igramo defanzivno, kratkim pasovima... E da, napušite mi se kurca i za promašeni penal od strane igrača kome je to specijalnost!!! Šta mene boli kurac što će on da da gol iz penala, kada vodim 5-0, ako ne može da da kad je bitno!!!Serem vam se u igru!!!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522