Šta li će sada da zas..u ? 😨
Sve za jednog, jedan za sve
Ne znam da li bi to bilo dobro. Prost razlog, Kup i Liga Šampiona protiv nivoa iznad. On već sa TL uzima igrače na aukciji koji su 20% jači. Kada bi još asistente uzeo, to je 40%.
Bolje da su za akademiju napravili mogućnost pravljenja igrača, po našem izboru, za pozicije koje su nam potrebne. Kao što si ti već napomenuo.
Према слици делује ми као да ће убацивати већи број играча којима фали 1% до већег
нивоа...Прочитао сам нека нагађања где људи пишу како ће ставити играче од 6* на ТЛ
негде сам прочитао да ће само боље уредити ТЛ да можеш лакше да неђеш играче којима фали 1%
шта знам...Надам се да ће урадити нешто корисно коначно...
Vidio sam na jednoj menadžerskoj igrici da postoji opcija "automatskog bidovanja" na aukcijama do runde koju mi odredimo.
Možda se o tome radi??![]()
Mogu ja da ulažem vremena koliko hoću, ako Nordeus kaže "Nije nam bio dan", doviđenja.
Na oba naloga u 4 od poslednjih 6 utakmica mojim igračima nije bio dan.
odlična igra protiv trećeg na tabeli i dalje je razlika +6 ali drugi na tabeli ima bilion kofera i za sada je napravio 9 ( devet ) igrača 8*, naravno svi sa tri pozicije i spec.
Hasić je danas utrpao čak 4 komada u mrežu protivnika.
Prosto ne mogu da poverujem da će promena na transfer listi biti to da ćemo videti koliko je igrač blizu sledeće zvezdice što se sad može videti klikom na igrača. verovatno je još nešto u pitanju jer ako je samo ovo onda je to neviđena budalaština.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522