Liga prvaka lagano do četvrtfinala bez ozbiljne prepreke.
Liga prvaka lagano do četvrtfinala bez ozbiljne prepreke.
[QUOTE=Steppenwolf;451196]4 nordgena za po token... Ovaj 4. mi nije trebao, ali mi bilo šteta da propadne, na 169 Q je...
napiši ako te ne mrzi kakvi su na treningu ( stara verzija ). zanima me , jer ja dobijam isključivo bezvezne nordgene...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Od početka sezone već dvaput mi se dešava da čim promenim MC-a isti se povređuje i moram ponovo da pravim izmenu. Novi bug u igrici ili me Nordeus malo jebucka?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Лига 3 утакмице 3 трола и више него јадно 13. место са свега једним освојеним бодом
на две утакмице добијам црвене картоне на једној примам 2 гола за 2 минута
у 75+
Губим вољу за игром полако,не због тролова,увек их је било и увек ће их бити али постаје монотоно
треба игрици неки нови сегмент што ће привући поново пажњу и задржати је што више...
Klasika... Ako bi ih ocenjivo od 1 do 10, samo ovaj DL DC od 18 godina dobija ocenu 9, ostali ocenu 7... iliti, u prevodu, on na utakmici može da prebaci 150%, a ovi ostali jedva dobace do 120%... Još plastičnije da objasnim, ova 3 će, (bez power treninga) do kraja sezone imati 2 Q manje nego DL DC...
Last edited by Steppenwolf; 04-07-2017 at 07:45 AM.
Uvijek nas u diviziji stave u sredini po broju bodova. Pa kako stići zaostatak od 80 bodova i na kraju sezone bit prvi i uzet 10 plavih kofera.
.....
Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 02:09 PM.