Jedno od prva dva mesta osigurana.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Jedno od prva dva mesta osigurana.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Ne zelim vise da ulazim u pricu sa tobom, i da se objasnjavam sa tobom u vezi tog tvog posta. Ako ti mozes biti u takvom savezu, sa takvim imenom savez, onda tebi svaka cast ali mi svi ostali ne moramo to ovde da citamo. Nemoj se vise meni obracati ovde na forumu, da ne smaramo ove ljude ovde, kojima je vec muka od ovakvih razgovora. Ako nesto imas da mi kazes, posalji mi privatnu poruku.
Last edited by Macva FC; 04-25-2017 at 12:37 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
У суштини онда кад су нам давали онај један период да купујемо
играче без да губимо токене,верујем да је то било тестирање овог система
вероватно да би проверили исплативост :Д Има много бољих понуда него пре
барем код мене али за просечну продајну цену могу да доводим играче и преко преговора :Д
Bok ekipa kakva je to brija sa transfer listom navodno da razliciti nivoi mogu kupovat iatog igraca, znaci ja sa prvog i onaj sa petog recimo, njemu ce pokazat isto kao i meni samo razlicitu kvalitetu ako sam dobro shvatio, nisam jos kupovao po novom sistemu ali sam cuo neznam dali je istina da ukoliko ne pobjedis na aukciji tokeni budu vraceni.
Dali je netko kupovao pa da mi objasni.
Meni osobno bi bilo draze da uvedu 3D nego ovako nesto, realno ovo nista bolje nije donjelo samoj utakmici i igri, vidim masa ljudi se zali da nema nordegana ili kako se vec to zove, doduse novi sam ovdje pa neznam ni sta je to nordegen ili kako vec to zovete.
У можда и преломну овосезонску утакмицу
са по звездицама најквалитетнијим тимом у лиги
улазим знатно ослабљен...
Капитен Моравац није у протоколу због суспензије
као ни Иваненко (средњи везни) такође због црвеног картона.
У везном реду играће далеко слабији Перовић док ће на крилу дебитовати
тек купљени маторац (31) јер немам замену на тој позицији па сам морао да купим
додуше за 1т и само за ову утакмицу :Д