Kup posle promene taktike dolazi i preokret. Ili je Grof na klupi ili je Kokeza kupio akcije Nordeusa. 😎
U ligi takođe preokret, a već sam pomislio ponovo trolovana sezona.
Sve za jednog, jedan za sve
Kup posle promene taktike dolazi i preokret. Ili je Grof na klupi ili je Kokeza kupio akcije Nordeusa. 😎
U ligi takođe preokret, a već sam pomislio ponovo trolovana sezona.
Da za Zvezdu nije bilo jahanja od Nordeusa juče, bilo bi perfektno...
Terzo majstore!!!
Iz "1 u 2". Ovaj put protiv 12% jačeg 😎
Šta reći... Vidim ja da ću se opet cele sezone nervirati i na kraju se Pomada Ligom zadovoljiti. 😨😭
Diego Niedda, treći najbolji igrač svih vremena, koji je igrao za Celtic 1888, napustio je klub... Doveden da bude zamena za Kerinsa i lider ekipe, ali sam odustao kada sam video da sporo napreduje... Greška, ali i nije... Igrao je dobro i bez liderstva, a otvorio je prostor za Eggimana i Giacalonea da, svako na svoj način vodi ekipu... 12 trofeja za 9 sezona u klubu... U drugoj sezoni je dao 44 gola i uz prosečnu ocenu 8.47...
Zajedno sa Nieddom klub je napustio i ruski napadač Kiril Tlupov... Sa klubom je osvojio 8 trofeja... Imao je jednu dobru sezonu, sa 26 datih golova...
![]()
Liga prvaka lagano do četvrtfinala bez ozbiljne prepreke.
![]()
[QUOTE=Steppenwolf;451196]4 nordgena za po token... Ovaj 4. mi nije trebao, ali mi bilo šteta da propadne, na 169 Q je...
napiši ako te ne mrzi kakvi su na treningu ( stara verzija ). zanima me , jer ja dobijam isključivo bezvezne nordgene...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522