Izgubio danas finale kupa od tima sa višeg nivoa, kao i prošle sezone! Zbog čega kup i ligu šampiona igram sa timovi sa višeg nivoa? Od prvog nivoa se borim sa jačim nivoima! Jel i kod drugih isto?
Uzet prvi trofej danas sa Delijama u sezoni. U produžetcima se napokon isplatila ofanzivnija igra od protivnika. Sasvim zasluženo.
Sve za jednog, jedan za sve
Evo Wolf malo za tvoju arhivu.😠
Jedan šut protivnika u prvom, jedan šut u drugom i eto primljenih 2 komada.
Ali dobro, cele sezone je ovako tako da se ne nerviram, premnogo.
Sve za jednog, jedan za sve
@ red star
čestitam na osvojenom Kupu!![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
gledam nešto zadnju liniju prve postave i primećujem čudne stvari. naime, iako za sve igrače radim iste vežbe ( 5 vežbi, gub. kond. 6% ) raspored skil poena je različit od igrača do igrača. Naime, dva igrača na poziciji DC dobijaju uglavnom skil poene u korist F/M i odbrana dok recimo igrač na poziciji DR uglavnom u odbranu a najmanje na F/M što je nelogično s obzirom na vežbe koje koristim. igrač kupljen preko skaut liste na poziciji DL ima skoro pa jednak raspored skil poena.![]()
Da li na raspored skil poena utiče koje pozicije igrači pokrivaju pošto neki od ovih igrača imaju i DM_ pozicije ili broj utakmica ili šta?![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Naravno da utiče... Atributi koji nisu bitni dobijaju 50% progresa u odosu na bitne... Ako koristiš teretanu na napadaču (fitnes mu je sporedni atribut, snaga bitan atribut), na svakih 1% fitnesa će dobiti 2% snage...
Ja sam do sada radio tako da izaberem sve igrače i radim vežbe koje sam napred naveo i gledao samo da dođem do 10% bonusa. Ali nisam obraćao pažnju na progres igrača i koje vežbe igračima pojedinačno najbolje odgovaraju. Da li to znači da treba trenirati igrače po zonama? ili kupovati igrače koji pokrivaju samo jednu poziciju i raditi samo vežbe koje odgovaraju isključivo za tu poziciju ili više pozicija ali iz horizontalne linije tj. po zonama? prva varijanta bi napravila problem kada treba promeniti formaciju u toku tekme sa igračima iz prve postave.
hmmm... food for thought.
moraću da proučim tvoj post o treninzima.
p.s. Mesa tvrdi da kada golman trenira sa svima on ne dobija skil poene tako da ću ga staviti na individualni trening.
Last edited by lespa; 05-24-2017 at 09:44 AM.
Evo ti šta ja koristim za bonus treninge...
U svakom od ovih 5 treninga imaš ponešto za golmane...
ZAGREVANJE - Kondicija i Refleksi...
ISTEZANJE - Sva četiri, s tim što su Kondicija i Okretnost bitni, a Snaga i Brzina manje bitni, ali ne i nebitni...
KONTROLA LOPTE - Kreativnost (manje bitan) i Koncentracija...
DODAJ, TRČI i ŠUTNI - Brzina (manje bitan) i Predviđanje...
VIDEO ANALIZA - Kreativnost i Komunikacija
Svih 5 treninga ima poneki golmanski ili psihofizički... E sad da li mu je bitan ili manje bitan taj trening, a pre svega mislim na psihofizičke, gde su mu snaga, brzina, agresivnost i kreativnost manje bitni, to je za diskusiju...
Last edited by Steppenwolf; 05-24-2017 at 02:16 PM.