Ništa to još nije završeno... Gazi do kraja... 6 bodova iza prvog, 3 boda iza drugog je ništa...
Ništa to još nije završeno... Gazi do kraja... 6 bodova iza prvog, 3 boda iza drugog je ništa...
Aj i ovde da pitam. Jel su nekom skroz nestale reklame za onaj bonus 2X i za dodavanje direktno u moral, kondiciju? (cak se ni ne pojavi ono svetlo plavo da nema besplatno)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja ni na tabletu ni na fonu, na drugom profilu imam. Video za stekanje kofera imam, ali mogu da gledam do mile volje stignu samo prva 3 posto su mi ocigledno udarili limit tu, a sad su mi izgleda blokirali i ovo za kondiciju i bonus sto me je barem cinilo ravnopravnim sa ostalima. Vec tri dana nista. Taman da se bataljuje polako.
Zbog čega vi kukate jeeeeeeeeee
Ja nisam ni kukao ni vrištao. Samo sam dečku pokušao da objasnim kako funkcioniše 🤔
Sve za jednog, jedan za sve
Zajebano bez priliva zelenih kofera, a? Sad vidite kako je meni
Kako da ne bude zajebano kad mi prvo onemoguce da stekam, a sad mi onemoguce i da koristim direktno kroz kondiciju, a svi ostali iz lige mogu
Jos najvisi nivo, svi aktivni, svi treniraju, nema opustanja