Ubaciše napokon da specijalnost bude vidljiva na aukciji, da ne klikćem na svakog igrača ponaosob...
Ubaciše napokon da specijalnost bude vidljiva na aukciji, da ne klikćem na svakog igrača ponaosob...
Видим спрема се неки нови апдејт јел зна неко нешто више о томе? :Д
pred tekmu u finalu Kupa odlučim da stavim drugu postavu za ligašku tekmu kako bi prva postava bila sveža a i možda ne bih imao dovoljno zelenih kofera da ih oporavim.
nisam pratio tekmu od početka ali kada sam ušao već je DC igrač dobio dva brza žuta i promenio sam formaciju u 4-3-2. s obzirom da sam imao igrača manje i bio u zaostatku od 2:0 nerešen rezultat je dobar ishod. sada sam u Ligi na +10 i sutra kod kuće overa titule.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
nažalost, poraz u finalu Kupa na penale. odmaranje prve postave nije upalilo. opet sam zakasnio na tekmu i već u zaostatku. loše izdanje moje ekipe ali je Holth ipak uspeo da izbori produžetke koje nisam mogao pratiti kao i penale. vidim da je igrica ispoštovala redosled izvođača penala osim naravno prvog izbora koji se povredio u toku tekme. šteta, bila je to lepa prilika za duplu krunu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Izgubio danas finale kupa od tima sa višeg nivoa, kao i prošle sezone! Zbog čega kup i ligu šampiona igram sa timovi sa višeg nivoa? Od prvog nivoa se borim sa jačim nivoima! Jel i kod drugih isto?
Uzet prvi trofej danas sa Delijama u sezoni. U produžetcima se napokon isplatila ofanzivnija igra od protivnika. Sasvim zasluženo.
Sve za jednog, jedan za sve
Evo Wolf malo za tvoju arhivu.😠
Jedan šut protivnika u prvom, jedan šut u drugom i eto primljenih 2 komada.
Ali dobro, cele sezone je ovako tako da se ne nerviram, premnogo.
Sve za jednog, jedan za sve
@ red star
čestitam na osvojenom Kupu!
gledam nešto zadnju liniju prve postave i primećujem čudne stvari. naime, iako za sve igrače radim iste vežbe ( 5 vežbi, gub. kond. 6% ) raspored skil poena je različit od igrača do igrača. Naime, dva igrača na poziciji DC dobijaju uglavnom skil poene u korist F/M i odbrana dok recimo igrač na poziciji DR uglavnom u odbranu a najmanje na F/M što je nelogično s obzirom na vežbe koje koristim. igrač kupljen preko skaut liste na poziciji DL ima skoro pa jednak raspored skil poena.
Da li na raspored skil poena utiče koje pozicije igrači pokrivaju pošto neki od ovih igrača imaju i DM_ pozicije ili broj utakmica ili šta?