Ništa to još nije završeno... Gazi do kraja... 6 bodova iza prvog, 3 boda iza drugog je ništa...
Ništa to još nije završeno... Gazi do kraja... 6 bodova iza prvog, 3 boda iza drugog je ništa...
Aj i ovde da pitam. Jel su nekom skroz nestale reklame za onaj bonus 2X i za dodavanje direktno u moral, kondiciju? (cak se ni ne pojavi ono svetlo plavo da nema besplatno)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja ni na tabletu ni na fonu, na drugom profilu imam. Video za stekanje kofera imam, ali mogu da gledam do mile volje stignu samo prva 3 posto su mi ocigledno udarili limit tu, a sad su mi izgleda blokirali i ovo za kondiciju i bonus sto me je barem cinilo ravnopravnim sa ostalima. Vec tri dana nista. Taman da se bataljuje polako.
Zbog čega vi kukate jeeeeeeeeee![]()
Ja nisam ni kukao ni vrištao. Samo sam dečku pokušao da objasnim kako funkcioniše 🤔
Sve za jednog, jedan za sve
Zajebano bez priliva zelenih kofera, a? Sad vidite kako je meni![]()
Kako da ne bude zajebano kad mi prvo onemoguce da stekam, a sad mi onemoguce i da koristim direktno kroz kondiciju, a svi ostali iz lige mogu![]()
Jos najvisi nivo, svi aktivni, svi treniraju, nema opustanja![]()