Ma siguran sam da si ti u pravu za sve ovo ali hoću malo da eksperimentišem i da forsiram trening po zonama. Videću kako će reagovati ekipa na te vežbe iako sam siguran da je sve to šminka i ništa više od toga ali eto da probam. Vidim da koje god čovek vežbe da odabere najčešći skil poeni su kondicija i brzina. Nije ni čudo da igrači imaju više razvijen f/m od ostalih osobina. bar je tako kod mene...
nešto u zadnje vreme nemam bonus spec trener pa više ne mogu sa tri treninga od 6% kond. da dođem do 10% bonusa. jbg
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Last edited by lespa; 05-24-2017 at 04:17 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Лига невероватно висока победа над квалитетним противником
Проверио сам и играчи су му били нормално распоређени,не разбацани по
терену...
Први фаворит за титулу избачен
морао сам да препустим напад
противнику и да чекам своју шансу што се
испоставило врло продуктивно,поготово ако се
узме у обзир да је противник гол постигао из једне
једине праве шансе...
2. финале НЛ обезбеђено,пре пар сезоне завршио сам
са тацном са бројем 2 надам се да овај пут стиђе трофеј у витрину
![]()
Gledao sam osobine najboljeg u ekipi ( Holth ) i vidim da su se bitni atributi za njegove pozicije napunili sa 150+ procenta tako da i ne čudi što mu je učinak po sezoni 60 - 70 golova. Jedini atribut " udaranje glavom" je na samo 80 % ali pošto igra kao krilo i nije toliko bitno. S obzirom da sam se uverio u ono što Wolf piše u svojim postovima a to je da se na igrača sa 2-3 pozicije razliva previše atributa, možda bi trebalo da naslednik Holth-a bude igrač koji samo igra na poziciji AMR. Zanimljivo, iako je u setu mojih standardnih vežbi bila i vežba " piggy in the middle" koja podrazumeva atribut agresivnost moji napadači nisu dobijali taj skil što se vidi u njihovim osobinama. znači, igrica daje prednost onim vežbama koje pune bitne atribute za njihove pozicije.
Takođe, primećujem da je DC igračima bitna snaga i igranje glavom ali ako pokrivaju i bekovske pozicije onda skil poeni odlaze na centaršut i / ili dodavanje ako pokrivaju i poziciju DM_ što je kontraproduktivno o čemu je Wolf pisao ovih dana. Vidim da je osobina agresivnost bitna samo kod igrača zadnje linije pa treba izbegavati vežbe sa tom osobinom kod treninga ostalih zona i da sve pozicije koje završavaju sa L i/ili R imaju centaršut kao bitnu osobinu. Dobar primer su igrači Tadić kome se atribut centaršut napunio na 161% ili Santos kome se zbog pozicije DMR napunio atribut dodavanje na 175%. svi ti skil poeni su mogli otići na atribut snagu ili recimo pozicioniranje.
Dakle, Wolf druže u pravu si igrači treba da pokrivaju jednu poziciju kako bi se skil poeni raspoređivali na bitne atribute. Eto, godinu dana ako ne i duže otkako je uvedena novina oko treninga a ja nisam to ni primetio. Očigledno mi je bilo bitno da samo dođem do 10% trening bonusa i nisam ni obraćao pažnju na ove stvari.
![]()
Last edited by lespa; 05-25-2017 at 05:04 PM.
Ma to na 10% izguraš sa 6% potrošene kondicije po igraču, a ostale treninge radiš kako odgovara igračima... I nemoj samo AMR ili AML, nek imaju i MR, odnosno ML... Razlika je samo pozicioniranje, ali je vrlo zajebano kada ML ili MR imaju jak šut i završnicu, što ML i MR nemaju sami po sebi... Imaćeš opciju da igraš defanzivniju formaciju, a krila će ti i dalje ubijati u napadu... Pa video si Khisamova, 90% vremena je proveo igrajući kao ML, a na AML je išao samo ako jurim rezultat...
Poraz u finalu lige sampiona zato sto nam nije bio dan...
Ali dobro to nije ni toliko strasno s obzirom da nam nikad nije dan kad igramo finale...
Pogledajte samo ocene mojih i njegovih igraca. On je imao samo 1 igraca sa ocenom preko 7 dok je kod mene skoro ceo tim bio sa ocenom preko 7..
Naravno ja sam pratio utakmicu a protivnik nije mada to nije ni toliko bitno izgleda...
Delije uzimaju posle Kupa i Ligu Šampiona pobedom na penale.
U prvoj seriji moj najbolji igrač ove sezone, inače mu specijalnost izvodjenje penala, maši. U 5. i 6. seriji moj golman brani za konačnih 5:4. To je standard izgleda.
Na žalost i ove godine je tripla kruna izmakla za malo. U prvenstvu smo, na žalost, samo drugi
Sve za jednog, jedan za sve
Ovo mi se ne sviđa nimalo...
Krilo mi je imalo centaršut na 108%, odradim trening, dobije +1% na centaršut, pogledam opet atribute, a tamo i dalje stoji 108%...