Ajmo dalje redom...
Igrače od 26 i više godina je besmisleno trenirati individualno, njih uvek grupni trening, a ove od 30+ ne moraš ni da treniraš, treba im minimum 8 sezona da skoče zvezdicu...
Ja ne treniram individualno ni ove od 24-25 godina, a ove od 22-23 samo ponekad... Ove od 18-21 treniram individualno pod obavezno, osim kad me troluje, pa popizdim, natrpam im grupni trening, u zavisnosti da li su odbrana ili napad, a ponekad samo psihofizika za sve igrače
Glavna ideja je da do 21 godine igraču iznivelišeš bitne atribute i gledaš, pošto ti radiš power trening, da ih sve digneš na minimum 120%, a onda izabereš najbitnije od tih bitnih, i dižeš nebu pod oblake... Naravno, nemožeš sve atribute jednako lako da dovedeš u nivo ostalih ako su slabi... Ja sam im predlagao da uvedu individualne treninge za atribute (da kada ST, recimo, nauči AML ili AMR, možeš centaršut da dovedeš u nivo sa ostalim atributima), ali ih očigledno boli uvo... Ja najviše problema imam da dovedem u nivo kreativnost, uklizavanje i agresivnost...