Results 1 to 10 of 297
Like Tree514Likes

Thread: Sezona 92 - 30.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Naravno da utiče... Atributi koji nisu bitni dobijaju 50% progresa u odosu na bitne... Ako koristiš teretanu na napadaču (fitnes mu je sporedni atribut, snaga bitan atribut), na svakih 1% fitnesa će dobiti 2% snage...

Ja sam do sada radio tako da izaberem sve igrače i radim vežbe koje sam napred naveo i gledao samo da dođem do 10% bonusa. Ali nisam obraćao pažnju na progres igrača i koje vežbe igračima pojedinačno najbolje odgovaraju. Da li to znači da treba trenirati igrače po zonama? ili kupovati igrače koji pokrivaju samo jednu poziciju i raditi samo vežbe koje odgovaraju isključivo za tu poziciju ili više pozicija ali iz horizontalne linije tj. po zonama? prva varijanta bi napravila problem kada treba promeniti formaciju u toku tekme sa igračima iz prve postave.
    hmmm... food for thought.

moraću da proučim tvoj post o treninzima.
    p.s. Mesa tvrdi da kada golman trenira sa svima on ne dobija skil poene tako da ću ga staviti na individualni trening.
    Evo ti šta ja koristim za bonus treninge...

Sezona 92 - 30.April - Kako vam ide?-1y.jpg

U svakom od ovih 5 treninga imaš ponešto za golmane...
    ZAGREVANJE - Kondicija i Refleksi...
    ISTEZANJE - Sva četiri, s tim što su Kondicija i Okretnost bitni, a Snaga i Brzina manje bitni, ali ne i nebitni...
    KONTROLA LOPTE - Kreativnost (manje bitan) i Koncentracija...
    DODAJ, TRČI i ŠUTNI - Brzina (manje bitan) i Predviđanje...
    VIDEO ANALIZA - Kreativnost i Komunikacija

Svih 5 treninga ima poneki golmanski ili psihofizički... E sad da li mu je bitan ili manje bitan taj trening, a pre svega mislim na psihofizičke, gde su mu snaga, brzina, agresivnost i kreativnost manje bitni, to je za diskusiju...
    Last edited by Steppenwolf; 05-24-2017 at 02:16 PM.