Originally Posted by Steppenwolf Izgleda da ovo pominjanje Nordeusove familije funkcioniše, Partizan dobio 7-1... Sutra nabijas gol razliku,ako pomerim tekmu to je zbog saveza,ali imas 3 boda i golove pa u poslednjem kolu da dobijes za titulu
Originally Posted by Страхиња998 Sutra nabijas gol razliku,ako pomerim tekmu to je zbog saveza,ali imas 3 boda i golove pa u poslednjem kolu da dobijes za titulu Ako dobijem... A i to pomeranje mi odgovara, u isti minut igra i Celtic, verovatno protiv tebe ne bih ni gledao...
Originally Posted by Steppenwolf Ako dobijem... A i to pomeranje mi odgovara, u isti minut igra i Celtic, verovatno protiv tebe ne bih ni gledao... Nisam stigao da pomerim,a vidim nisi ni gledao... Ne znam sta da ti kazem,srecno sutra Mozda ti nordeus vrati za sve one trolove haha
Originally Posted by Страхиња998 Nisam stigao da pomerim,a vidim nisi ni gledao... Ne znam sta da ti kazem,srecno sutra Mozda ti nordeus vrati za sve one trolove haha Pa da ga komšinica nije pustila da dobije 11-0, mogao sam na nerešeno da igram, uz bolju gol razliku... Sad se napakovala na 108%, za finale SL...
Forum Rules