Još uvijek u trci za triplom, ali ako ne pojačam ekipu vjerovatno ništa od toga.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Još uvijek u trci za triplom, ali ako ne pojačam ekipu vjerovatno ništa od toga.
Drugi tim je u boljoj situaciji za triplu, al nikad se nezna s obzirom da konkurencija nije loša i da ne pratim.
Spamovanje na aukcijama ni meni nije strano, kad mene zezaju onda i ja krenem da navlačim budale da daju još više. Neznam samo dokle će to trajati, jer u najboljem slučaju može se skupiti oko 150 tokena u sezoni. Zaradit će Nordeus ove godine na kupovini tokena kao prethodne 3. To su te promjene za koje kažu da smo ih mi tražili, a zapravo svaku našu želju za poboljšanjem igre pretvore u svoju korist.
E dakle volimo mi Balkanci da popijemo pola vijagre pa da podjebavamo. 🤣
Kada se pametno igra i ne pada preterano u vatru, 120 T po sezoni je sasvim dovoljno. Čak šta više, može i da pretekne. Bar je to neko moje mišljenje. Napravi se mlada ekipa i imaš je 5-6 sezona minimalno. Malo se korektuje pojačanjima na 1-2 mesta po sezoni i to je to. Uz to, ako ovi ne zezaju, 3 reklame za po 10% bonusa i sa 15% kondicije. Ostane još od 10 do 13 za kofere. To je za sezonu 280-300 komada. Plus ono što dođe kroz izmene i pokloni/nagrade. Jedna se istrpi, ne jure trofeji nego prva četiri. I eto ekipe proseka <= 20 godina na 100% i kofera 200-300 za budženje.
Sve za jednog, jedan za sve
150 tokena... 120 tokena... ha ha ha ha... Koji ste vi bogataši Ja po sezoni jedva da potrošim 35 tokena... Ima sezona kad potrošim 1 ili nijedan token, pa se opet kidam za titulu... Zato što se kljukate tokenima i koferima, zato vas i bacaju u jake lige, da se kljukate još više...
Ja da igram na glavnom bilo bi potpuno svejedno koji mi je kvalitet tima, moraju pokrpit ligu, kup, CL i to ti je svake sezone isto (isti protivnici, nakon godinu dana pređe u dosadu). Na ostalim profilima oslabim kvalitet na 1% i izvučem kako gdje, valjda i drugi isto rade. Ne trošim ništa tokena za ligu, kup ili CL; ma svejedno mi više. Igram samo saveze i zbog njih oslabljam ekipe srijedom a jačam petkom nakon žrijeba, tu na nekim ne potrošim mnogo (15 tokena za 8 igrača), na nekima ne ide baš najbolje ali s obzirom da dobiju 100 od platinaste divizije i 28 od sezone bude dovoljno. Ako na nekom potrošim onda ide na brisanje i pravim drugi (još nije bilo potrebe za tim).
Ja idem na to da skupim masu tokena i kofera i onda pravim novi tim, ali tek kad trenutna ekipa ode u penziju. Volim da ih držim do penzije.
Last edited by Crvena Zvezda; 08-26-2017 at 06:09 PM.