Petarda u gostima...
Originally Posted by Zoky Uprava ipak prodala igraca koji mi nije ni u rezervama, i otvorio i to dostignuce, izgleda da sam dobro prosao Super. Moguće da su promijenili to nekad, nisam registrovao tu promjenu. Ranije je bio slučaj da uvijek najboljeg prodaju (najvrednijeg). VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Super. Moguće da su promijenili to nekad, nisam registrovao tu promjenu. Ranije je bio slučaj da uvijek najboljeg prodaju (najvrednijeg). VICTORIA CONCORDIA CRESCIT Jbg, sad svi praktično isto koštaju na velikim levelima, da je totalno svejedno koga će da prodaju... Razlika između igrača od 1* i 9*, 1 milion...
Samo 1-1 kod kuće, u kupu...
Jak protivnik, zajeban, igrao je dobro, ali smo mi igrali bolje... osim napadača naravno...
Već drugi put u sezoni gubim 1-2 od istog protivnika, igra 4-3-3 i sve sam probao, ali moji i dalje prebacuju gol, kad izađu sami pred golmana...
Urugvajac De León je napustio Celtic, a na njegovo mesto je stigao Korejanac Wang...
Spor... faktor 23 (19 najbrži, 27 najsporiji)... ili u prevodu, oko 95 kofera da skoči sa 4* na 6*...
12% jači protivnik... Videćemo da li će to što nismo primili gol kod kuće nešto značiti u revanšu...
Uspešan dan, rekao bih. Sve za jednog, jedan za sve
Forum Rules