I meni isto.
Nešto bolji tim je samo 16%(?!)
Ocene 7,25 naspram 6,72 za mene.
Sve za jednog, jedan za sve
I meni isto.
Nešto bolji tim je samo 16%(?!)
Ocene 7,25 naspram 6,72 za mene.
Ma kretenizam...
A na referalima, svi su danas jači 15-18% i svi nerešeno.
Da li moze da se igra 4-5-1V protiv uskog dijamanta? Protivnik je sa levela ispod i slabiji je za 20% ali je u proslom kolu izbacio lika na 110% tako da bi mene trebalo da pregazi..
5. kolo Lige prvaka i protiv slabog tima ( 110% vs. 80% ) pobeda od cak 6:0. svih sest golova Holth.
igrao sam napadacki preko krila i krila su se stvarno poigravala sa protivnikom. AML do AMR-a i lagano gol i tako tri puta. naravno protiv ozbiljnih ekipa to retko prolazi.
nesto sto sam primetio i ranije a pogotovo na ovoj tekmi da su se kod golova Holth-a jedno 4-5 puta pojavilo spec na livematch prilikom postizanja gola. znam da se to desava ali u zadnjih par sezona je bas cesta pojava. e su to poradili na grafici ili nam govore da su spec postale bitnije nego ranije? verovatno grafika...
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
9. kolo u Ligi i pobeda od 3:0. Imao sam 1:0 i nesto cackao oko taktike da predjem na kontre preko krila i vidim da je AML dobio drugi zuti. Nema veze, odradim promenu taktike koju sam hteo ali sada u formaciji 4-3-2 kroz sredinu i Holth sa dva komada zavrsi posao.
ne pamtim kada mi je golman dobio ocenu 9.
![]()
Last edited by lespa; 08-30-2017 at 06:40 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522